Kliknite ovdje za pretragu
Gume Alliance automobil

Guma Alliance

Poduzeće ATG K.K. jest podružnica u potpunom vlasništvu društva The Yokohama Rubber Co. Ltd., Japan. Sjedište je poduzeća ATG K.K u Japanu, a njegove se podružnice nalaze u važnim mjestima diljem svijeta. Poduzeće se ATG K.K i njegove podružnice zajednički nazivaju grupacija Alliance Tire Group (ATG).

Poduzeće ATG je jedan od svjetskih predvodnika u području gumba za izvancestovnu vožnju. U njegovom su vlasništvu tri poznate trgovačke marke: Alliance, Galaxy i Primex. Navedene su trgovačke marke poznate u segmentu OHT (Off Highway Tire = gume za izvancestovnu vožnju) među brojnim korisnicima diljem svijeta i postupno su stavljene pod okrilje grupacije ATG.

Svojim proizvodnim asortimanom poznatom po svojim značajkama pružaju korisnicima na tržištu originalne opreme kao i tržištu zamjenskih dijelova gume osmišljene za određenu uporabu. Od polja do rudnika, tvornica i šuma, grupacija ATG nudi rješenja za najrazličitije potrebe.

Grupacija ATG, koja je prisutna u više od 120 zemalja na šest kontinenata, ostvarila je na svjetskoj razini promet veći od 630 milijuna dolara u 2018. godini.

Grupacija ATG ima tri proizvodna pogona: jedan u izraelskom gradu Haderi („ATI”) i dva u Indiji („ATC”): jedan u gradu Tirunelveli, u saveznoj državi Tamil Nadu, a drugi u gradu Dahej u saveznoj državi Gujarat. Ovi se proizvodi proizvode prema strogim standardima kvalitete kojima podliježu svi proizvodi grupacije ATG.

Poduzeće ATG ima centre R&D (centre za istraživanje i razvoj) međunarodne kvalitete u Izraelu, Sjevernoj Americi i Indiji. Zbog strateškog položaja ovih centara grupacija ATG može razumjeti potrebe poljoprivrednika, poduzetnika i drugih korisnika svojih proizvoda u svim regijama svijeta čime se učvršćuje njezino ustrajanje u pružanju rješenja po mjeri, prilagođenih svakoj specifičnoj potrebi. Iz navedenog su razloga trgovačke marke grupacije ATG postale omiljeni proizvođači originalnih proizvoda diljem svijeta.

Gume za vozila/ putnička vozila

Ljeto