Pretraga po dimenzijama
Gume Berlin Tires automobil

Guma Berlin Tires

BERLIN Tires je nova njemačka marka iznimno učinkovitih guma proizvođača Berlin Tires Europe GmbH.
Poduzeće koje je prisutno na međunarodnoj razini ima sjedište u njemačkom glavnom gradu Berlinu.
U svojem asortimanu ima široku paletu visokokvalitetnih proizvoda namijenjenih velikom broju usluga.
Gume BERLIN Tires osmišljene su za vozila visoke klase. Visokokvalitetne su 100 % osmišljene u Njemačkoj. Jamčimo vam da će vam koristiti proizvod jedinstvene kvalitete po prikladnoj cijeni.
Naziv BERLIN Tires proizašao je iz činjenice da nijedan drugi grad ne utjelovljuje Njemačku kao i njezin glavni grad koji je središte političke moći, ali i simbol slobode i estetike.
Zahtjevni vlasnici vozila također žele da gume predstavljaju spoj snage na cesti i estetskog savršenstva.

Proizvodi su trgovačke marke BERLIN Tires visokokvalitetni proizvodi na svjetskom tržištu guma. Primjenom najsuvremenije tehnologije proizvodnje, zasnovane na standardu Industrija 4.0, inženjeri su trgovačke marke razvili nove kompozitne materijale od gume kao i specijalne profile guma kojima ne samo da se smanjuje razina buke, već i poboljšavaju svojstva prianjanja na cesti (suho i mokro) u odnosu na ostale konkurentske proizvode. Ovaj jedinstveni proizvod ima brojne izuzetne kvalitete, po pristupačnoj cijeni koja je još jedna prepoznatljiva i pozitivna osobina guma BERLIN!

Često se postavlja pitanje zašto trgovačka marka guma nosi naziv glavnog grada. Stvaratelji su guma BERLIN dugo razmišljali i došli do sljedećeg zaključka: Međunarodno okruženje, visoka tehnologija, kulturna raznolikost, kreativnost, brzina i sporost, estetika, modernost i tradicija sve su vrijednosti koje nigdje drugdje bolje ne postoje na jednom mjestu kao što postoje u njemačkom glavnom gradu. Berlin je poznat diljem svijeta kao multikulturni i najsuvremeniji grad. Grad koji nikada ne prestaje živjeti u kojem postoje ogromne raznolikosti i jedinstveni način života. Ova tehnološka revolucija, taj osjećaj života i kreativnosti te neprekidna živost grada odražavaju se u proizvodima trgovačke marke BERLIN Tires. Stoga je naziv ovih novih visokokvalitetnih proizvoda, namijenjenih sportskim vozačima uz pružanje kvalitete po razumnoj cijeni, nadahnut nazivom njemačkog glavnog grada.

Inženjeri poduzeća BERLIN Tires usredotočeni su na razvoj guma i žele ponuditi kupcima novu generaciju visokokvalitetnih proizvoda po pristupačnim cijenama. Danas više nije dovoljno voziti prestižni i sportski automobil, već također i imati gume prikladne za takvu vrstu vozila. Stoga, svi bi trebali imati kvalitetne gume kojima se omogućava maksimalna udobnost vožnje i najveća moguća razina sigurnosti. Razvijanje proizvoda s brojnim kvalitetama bio je izuzetno težak zadatak, ali inženjeri poduzeća BERLIN Tires odlično su odradili posao. Uspjeli su ispuniti sve zahtjeve koje su postavili za vaš proizvod. Čak se i cilj pružanja visokokvalitetne gume po pristupačnoj cijeni uspio postići.

Najprodavaniji profili

Gume za vozila/ putnička vozila

4 godišnja doba

Gume uslužna vozila/ kombi

4 godišnja doba
LiveChat
Whatsapp Messenger