Kliknite ovdje za pretragu
Gume BKT automobil

Guma BKT

Poduzeće Balkrishna Industries Limited (BKT), sa sjedištem u indijskom gradu Mumbaiju, vodeći je proizvođač na guma za izvancestovnu vožnju.

Od svojeg osnutka 1987. godine poduzeće se BKT uspješno usredotočilo na specijalizirane sektore kao što su gume za poljoprivredna vozila, građevinske i industrijske strojeve, radne strojeve, lučke i rudarske strojeve, gume za ATV-ove i vrtlarske strojeve. Stoga je poduzeće BKT postao globalni igrač u industriji guma za izvancestovnu vožnju s tržišnim udjelom od 6 % i prodajom u vrijednosti od 850 milijuna USD uz ostvarenje rasta od 30 % u proteklih pet godina.
Poduzeće BKT trenutačno ima četiri podružnice u Europi i Sjevernoj Americi koje pomažu sjedištu u prodajnim i marketinškim aktivnostima: BKT Europe S.r.l. U talijanskom gradu Seregno, poduzeće BKT gume USA Inc. U gradu Akron, državi Ohio, poduzeće BKT gume Canada Inc. u Torontu, i poduzeće BKT Tires, Inc. u gradu Brentwood, državi Tennessee. Poduzeće BKT stavlja na tržište svoje proizvode putem mreže nacionalnih prodajnih zastupnika u 130 država diljem svijeta. U pet najmodernijih proizvodnih pogona u gradovima Aurangabad, Bhiwadi, Chopanki, Dombivali i Bhuj radi više od 7000 zaposlenika. U kontekstu vrlo konkurentnog tržišta guma poduzeće BKT podržava i prati svoje klijente u rastu njihovog poslovanja. Poduzeće BKT zalaže se za pružanje novih kvalitetnih rješenja kojima se udovoljava potrebama najzahtjevnijih korisnika u svim područjima poslovanja. Rukovodstvo poduzeća BKT smatra da je stalno i neprekinuto ulaganje u tehnološki razvoj ključ za stvaranje učinkovitih i funkcionalnih guma.

Poduzeće BKT primjenjuje najstrože mjere zaštite okoliša s obzirom na građansku i društvenu odgovornost. Osim toga, poduzeće BKT iskazuje veliko poštovanje prema svojim zaposlenicima koji svakodnevno rade sa strašću kako bi ostvarili korporativne ciljeve.

Namjera je poduzeća BKT postati predvodnikom i uzorom na svjetskom tržištu guma za izvancestovnu vožnju, posebice u specijaliziranim sektorima poljoprivrednih, građevinskih i industrijskih vozila, kao i radnih, lučkih i rudarskih strojeva, guma za ATV-ove i vrtlarskih strojeva.

Gume uslužna vozila/ kombi