Kliknite ovdje za pretragu
Gume Compasal automobil

Guma Compasal

Oslanjajući se na proizvođača guma Haohua, sa sjedištem u gradu Weifang, pokrajini Shandong, poduzeće Qingdao Compasal Tire Co odgovorno je za razvijanje i prodavanje guma COMPASAL diljem svijeta uz 100 % -no pravo ekskluzivnosti. Uglavnom je specijalizirano za projektiranje i proizvodnju svih vrsta radijalnih guma, bilo za osobna vozila, vozila SUV, lake ili teške kamione, autobuse, automobile i druga vozila.

Compasal predstavlja kinesku trgovačku marku koja je iznimno popularna na lokalnom kao i međunarodnom tržištu. Trgovačka marka COMPASAL ima širok asortiman guma PCR, LTR, A/T, H/T, M/T, VAN i TBR. Sve je modele osmislio talentirani tim za istraživanje i razvoj prema najnovijim tržišnim zahtjevima.

Trgovačka marka Compasal udovoljava odobrenim svjetskim normama kvalitete kao što su DOT, ECE, E-MARK, New label, SONCAP, GCC, INMETRO, CCC, Smartway, ISO9001, ISO/TS16949, itd. Sve se gume proizvode uporabom vrhunske opreme i primjenom strogog sustava upravljanja kvalitetom kako bi se zajamčila najviša razina ustaljenosti kvalitete.

Najprodavaniji profili

Gume za vozila/ putnička vozila

4 godišnja doba

Gume 4x4 / SUV

Gume uslužna vozila/ kombi

Ljeto