Pretraga po dimenzijama
Gume CST automobil

Guma CST

Gume trgovačke marke CST proizvodi poduzeće Cheng Shin Rubber Ind. Co. Ltd. (Cheng Shin Tire). S više od 20 000 zaposlenih, poduzeće je Cheng Shin Tire najveći svjetski proizvođač biciklističkih guma koji nudi proizvode u brojnim drugim kategorijama.

Trgovačkom se markom CST pokriva širok spektar tržišnih sektora i distribuira se u više od 150 država. Proizvodni asortiman poduzeća CST obuhvaća gume i zračnice za bicikliste, motocikle i mopede, terenska vozila, automobile, kamione, viličare, poljoprivredne strojeve, strojeve za obrađivanje travnjaka i vrtova.

Uz proizvodne pogone koji se sastoje od tri tvornice u kineskom gradu Xiamenu, zaposlenici poduzeća CST ponosni su na proizvodnju opreme svjetske kvalitete i primjenu inovativnih tehnologija s posebnim naglaskom na kvalitetu, isporuku i zadovoljstvo kupaca. Poduzeće CST pridržava se najstrožih međunarodnih standarda. Poduzeće je nositelj brojnih certifikata i nagrada, uključujući certifikat DOT (US Department of Transport), normu ISO9001, oznaku E-Mark, certifikat TS 16949 i poznatu nagradu China Brand Award.

Primjenom najsuvremenijih operativnih postupaka i vrlo učinkovitom logistikom poduzeće CST postavlja standard izvrsnosti u industriji guma. U poduzeću CST koncepti kvalitete, integriteta i usluge nisu samo riječi: oni su temelji poduzeća u rasponu od višeg menadžmenta do osoblja i šire.

Najprodavaniji profili

Gume za vozila/ putnička vozila

Gume 4x4 / SUV

4 godišnja doba

Gume uslužna vozila/ kombi

LiveChat
Whatsapp Messenger