Pretraga po dimenzijama
Gume Dunlop automobil

Guma Dunlop

MarkaDunlop započela je sa svojim aktivnostima u području proizvodnje guma, godine 1888. Tvrtka je osmislila brojne vrhunske proizvode koji su se komercijalizirali svuda u svijetu. Danas je njihova reputacija neupitna.

Poznata i hvaljena zbog svog umijeća sa kojim se već dugo nitko ne može mjeriti, tvrtka posjeduje tri odjela za razvoj i istraživanje koji su isključivo posvećeni poboljšanju i inovacijama guma Dunlop.

Najprodavaniji profili

Gume za vozila/ putnička vozila

Gume 4x4 / SUV

Gume uslužna vozila/ kombi

4 godišnja doba

Tehnologije marke Dunlop

MAKSIMALNA ZAŠTITA FELGE (MFS)

MAKSIMALNA ZAŠTITA FELGE (MFS)
Zaštita felge osigurana je Dunlop MFS sustavom (Maximum Flange Shield) i njegovim profilom od gume koji prelazi preko opsega pneumatika, stvarajući tampon zonu.

DUAL SILICA

DUAL SILICA
Za bolje ubrzanje i smanjeno trošenje, vjerujte ovom Dual Silica mješavinom dvije vrste silike.

MULTI-LAMELE

MULTI-LAMELE
Pripremite se za suočavanje s najtežim zimskim vremenskim uvjetima zahvaljujući gumi s višestrukim lamelama. Izvrsno se snalazi u različitim i ekstremnim uvjetima, različite vrste lamela odgovaraju svim vrstama zimskog vremena.

SPECIFIČNI SUSTAV PODRŠKE PETE

SPECIFIČNI SUSTAV PODRŠKE PETE
Uživajte u preciznijem iskustvu vožnje i maksimalnoj kontroli zahvaljujući sustavu potpore pete. Pojačana veza između gume i felge pružit će vam neusporediv osjećaj ceste.

JLB (GUMA BEZ SPOJA)

JLB (GUMA BEZ SPOJA)
Svojom hibridnom tehnologijom premaza, najlonska traka bez spoja s 0° slojem omogućuje smanjenje cirkumferencijalne deformacije pri visokim brzinama.

BUKA ŠTIT

BUKA ŠTIT
Za ugodniju vožnju koja ne gubi ništa od svoje učinkovitosti, vjerujte tehnologiji koja smanjuje razinu unutarnje buke za 50 %. Tajna? Sloj visokootpornog poliuretana na unutarnjoj površini gume.

SILICA-PLUS

SILICA-PLUS
Crpeći inspiraciju iz motorsporta, mješavina gume Silica-Plus za traku za trčanje jamči bolje prianjanje na cestu.
LiveChat
Whatsapp Messenger