205/55 R16 91H FP, 3PMSF - Izmijeniti

Goodyear Ultra Grip 8 205/55 R16 91H FP, 3PMSF

Kategorija : Osobni automobili zima
C E 71 dB
4.0 /5 (22 mišljenja)
Goodyear Ultra Grip 8 205/55 R16 91H FP, 3PMSF
71
Goodyear Ultra Grip 8 205/55 R16 91H FP, 3PMSF
C E 71 dB
Na stanju

Besplatna dostava već za 72 sata

Jedinična cijena 160,29

Značajke

Marka Goodyear
Model Ultra Grip 8
Dimenzije 205/55 R16 91H
Promijeni ovu dimenziju
Posebnost FP, 3PMSF
Europski rejting
C E 71 dB
Kategorija
Osobni automobili zima
Mišljenja
4.0 /5 (22 mišljenja)

Opis

Goodyear Ultra Grip 8 205/55 R16 91H (FP, 3PMSF) posjeduje sve prednosti svoje prethodnice: UltraGrip 7. Pri proizvodnji svoga gaznog sloja poziva se na tehnologiju 3D-BIS-Technologie (Block Interlocking System - Blokiranje sigurnosnog sustava). Radi se o zimskoj gumi visokih performansi koja optimalno odgovara svim zahtjevima. Izvrsno prianjanje, kraće razdaljine kočenja, lakše upravljanje i dobra kontrola proklizavanja.

Opis
mišljenja
Montaža

Poboljšanje upravljivosti na cesti

Goodyearova 3D BIS® tehnologija pojačava prianjanje na cestu bez obzira na uvjete vožnje tijekom zimske sezone. Omogućuje gumi da se nosi s suhim tlima kao i sa svim klizavim površinama po kiši, ledu, snijegu ili topljenom snijegu, zahvaljujući optimiziranom kontroli s poboljšanim otiskom na tlu. Pneumatik UltraGrip 8 ima inovativne V skulpture i pokazuje primjereno ponašanje u prianjanju na cestu čak i nakon trošenja.

Vrlo dobar otpor na akvaplaning

Model UltraGrip 8 smanjuje mogućnosti akvaplaninga po kišnom vremenu ili topljenom snijegu, jamčeći kontrolu vozila zahvaljujući svojoj dvostrukoj V urezivanju, prva izbacuje vodu, a druga se hvata za snijeg. Guma UltraGrip 8 pokazuje na vijugavim cestama otpornost na akvaplaning 16% bolju od svojih konkurenata.

Više prianjanja zimi

Izvrsno prianjanje bez obzira na uvjete tijekom zime. Posebna zimska smjesa koja karakterizira guma trake za trčanje pruža superiorno prianjanje ispod granice od 7 °C. Ova mješavina ima dvostruku korist produženja vijeka trajanja pneumatika.

Kraće kočione udaljenosti na snijegu

Goodyearova 3D-BIS® tehnologija dizajnirana je za poboljšanje zaustavnih udaljenosti bez obzira na uvjete na cesti. Gumeni blokovi koji se međusobno zaključavaju smanjuju zaustavnu udaljenost na snijegu za jedan metar u usporedbi s prosječnom udaljenosti koju prikazuju konkurentske gume, a ova guma postiže do 3% bolje od prosječne performanse dva vodeća proizvođača na istom segmentu zimskih guma (zaustavne udaljenosti na snijegu izračunavaju se prelaskom s 50 na 5km/h).
LiveChat
Whatsapp Messenger