Pretraga po dimenzijama
Gume GT-Radial automobil

Guma GT-Radial

GT-Radial broji 7 tvornica guma u Kini i jednu u Indoneziji koje odgovaraju osnovnim svjetskim kriterijima kvalitete i sigurnosti kada se radi o procesima proizvodnje. Tvornice GT-Radial proizvode gume za tvrtke Michelin i Nokian. GT-Radial nudi kompletan asortiman guma za uslužna vozila, 4x4 i putnička vozila.

GT-Radial svrstan je na deveto mjesto svjetskih proizvođača raznovrsnih guma. GT-Radial snabdijevao je gumama tvrtku General Motor tijekom dugog niza godina . Gume GT-Radial posjeduju sve certifikate koji potvrđuju kvalitetu proizvoda: ISO9001:2000, ISO/TS16949:2002 i ISO14001 koji se tiču prirodnog okoliša.

Na istraživanju i razvoju u ovoj tvrtki radi više od 500 osoba.

Najprodavaniji profili

Gume za vozila/ putnička vozila

4 godišnja doba

Gume 4x4 / SUV

4 godišnja doba

Gume uslužna vozila/ kombi

Tehnologije marke GT-Radial

Više od 60 godina iskustva

Više od 60 godina iskustva
Više od 60 godina, Giti Tire, dizajner marke GT Radial, djeluje u svijetu pneumatika gdje se pojavljuje kao jedan od svjetskih lidera. Giti Tire broji više od 35 000 suradnika širom svijeta. Tvrtka raspolaže ultramodernim proizvodnim pogonima u Kini i Indoneziji. Prodaje gume za osobna vozila, SUV-ove, komercijalna vozila i kamione u gotovo 70 000 prodajnih mjesta raspoređenih u više od 130 zemalja. Poznate automobilske marke poput Dacia, Renault, Peugeot i Citroën koriste GT Radial gume kao originalnu opremu. Ovaj element pokazuje povjerenje koje ti proizvođači polažu u naše proizvode.
LiveChat
Whatsapp Messenger