Kliknite ovdje za pretragu
Gume Headway automobil

Guma Headway

Diverzificirano se poduzeće Headway Technology Group nalazi se u kineskom gradu Dongying u provinciji Shandong. Ono proizvodi različite vrste guma, uključujući gume PCR, gume TBR gume, dijagonalne gume OTR kao i dijagonalne gume za kamione i autobuse. Nedavno je proširilo svoj asortiman proizvoda i usluga koje nudi, uključujući aluminijske kotače i proizvodnju litijskih baterija i drugih proizvoda, dok su ostali uglavnom usredotočeni na proizvodnju kamionskih i automobilskih guma.

Zahvaljujući suradnji s vodećim sveučilištima u zemlji poduzeće se može prilagoditi brzini stvaranja novih tehnologija, poboljšanju kompozita i razvoju trendova u cijeloj kineskoj industriji guma. Grupacija je uspješno nagrađena mnogom certifikatima uključujući ISO9001, TS16949, GB/T24001, GB/T28001, 3C, DOT, ECE, REACH, LABEL, INMETRO, GCC i SONCAP.

Zahvaljujući strogom upravljanju kvalitetom i proizvodnjom poduzeće je Headway Group ostvarilo strateško partnerstvo s velikim proizvođačima kamiona kao što je Sinotruck. Danas je godišnji kapacitet poduzeća 12 milijuna komada guma PCR i 1,2 milijuna komada guma TBR. Grupacija će do kraja 2015. povećati navedeni broj na 30 milijuna komada guma PCR i 3 milijuna guma TBR.

Poduzeće Headway nastoji diverzificirati svoj razvoj i usredotočiti se na poslovni model dobitak-dobitak za svoju buduću strategiju rasta. Stalnim osluškivanjem tržišnih očekivanja i pružanjem visokokvalitetnih proizvoda korisnicima grupacija ima za cilj ostvariti dodatnu vrijednost globalnoj ekonomiji i izgraditi ugled poduzeća svjetskog kalibra.

Gume za vozila/ putnička vozila

Ljeto
4 godišnja doba