Kliknite ovdje za pretragu
Gume Horizon automobil

Guma Horizon

Poduzeće Horizon Tire prodaje svoje gume diljem SAD-a više od 10 godina.

Najveći proizvođači originalne opreme, distributeri i trgovci smatraju poduzeće Horizon odličnim dobavljačem u pogledu usluge, pouzdanosti i kvalitete proizvoda.

Poduzeće je Horizon kupilo osiguranje od odgovornosti od američkog osiguravajućeg društva za sve proizvode koji se prodaje.

Glavni se poslovni model zasniva na izravnoj dostavi u kontejneru na bilo koje odredište u Sjedinjenim Američkim Državama.

Distribucijski centri sa sjedištem u Sjedinjenim Državama (u Južnoj Kaliforniji, Teksasu, New Jerseyju i Gruziji) imaju više od 4 hektara zaliha kako bi se omogućilo neposredno prikupljanje robe ili isporuku kontejnera gdje kupci žele.

Poduzeće Horizon ima podružnice u Kini, u gradovima Peking i Qingdao, kako bi se olakšala proizvodnja i dobavljanje od mnogih proizvođača guma koji se nalaze u pacifičkom obruču.

Poduzeće Horizon stavlja na tržište proizvode koje proizvede tvornice podložne strogim kontrolama kvalitete koje se propisuju sljedećim normama: ISO/TS 16949 (upravljanje kvalitetom), ISO 9001 (upravljanje kvalitetom), ISO 14001 (upravljanje okolišem), ISO 10012 (upravljanje mjerenjem), DOT, E-Mark, CCC, E-Sound, INMETRO, GCC, ECE-SW i stara norma RAH.

Gume za vozila/ putnička vozila

Ljeto

Gume uslužna vozila/ kombi

Ljeto