Pretraga po dimenzijama
Gume Kapsen automobil

Guma Kapsen

Poduzeće je Shandong Huasheng Rubber Co specijalizirano za proizvodnju guma. Osnovano 1994. godine, prostire se na području od 55 hektara u gradu Guangrao, u blizini grada Dongying, u provinciji Shandong i usredotočuje na proizvodnju kvalitetnih i ekološki prihvatljivih guma za automobile i kamione uporabom najnaprednije opremu iz Japana, Njemačke, Amerike i Italije. Zahvaljujući velikom kapacitetu istraživanja i razvoja, naprednoj opremi i naprednoj globalnoj tehnologiji trgovačke se marke TBR i PCR izvoze u Europu, Ameriku, Bliski istok, Afriku i Oceaniju.

Od svojeg osnutka, u skladu sa svojim konceptom predanosti proizvodnji kvalitetnih guma, kao i kroz jačanje kontrole kvalitete/kvalitete i implementaciju svoje strategije revitalizacije kroz uspostavu svjetski poznate trgovačke marke, poduzeće je Shandong Huasheng Rubber Co postalo velika moderna kompanija uključena u proizvodnju i prodaju guma za kamione i automobile.

Proizvodnja guma TBR uspješno je certificirana prema normama ISO 9001, GCC (Zaljev), SONCAP (Nigerija), DOT (SAD), ECE (Europa), INMETRO (Brazil). Proizvodni pogon posvećene PCR-u prostire se na površini od 40 hektara. Zahvaljujući naprednoj tehnologiji i timu stranih inženjera mogu proizvoditi radijalne čelične kamionske gume, gume za putnička vozila i gume za kamione svih veličina. Godišnji je proizvodni kapacitet 3.500.000 komada guma TBR i 15.000.000 komada guma PCR u više od 100 veličina i modela.

Gume za vozila/ putnička vozila

Ljeto
LiveChat
Whatsapp Messenger