205/55 R16 91H 3PMSF - Izmijeniti

Nokian Seasonproof 205/55 R16 91H 3PMSF

Kategorija : Osobni automobili 4 godišnja doba
C B A 69 dB
4.0 /5 (123 mišljenja)
Nokian Seasonproof 205/55 R16 91H 3PMSF
Nokian 205/55 R16 91H
69
Nokian Seasonproof 205/55 R16 91H 3PMSF
C B A 69 dB
Na stanju

Besplatna dostava već za 72 sata

Jedinična cijena 125,59

Značajke

Marka Nokian
Model Seasonproof
Dimenzije 205/55 R16 91H
Promijeni ovu dimenziju
Posebnost 3PMSF
Europski rejting
C B A 69 dB
Kategorija
Osobni automobili 4 godišnja doba
Mišljenja
4.0 /5 (123 mišljenja)

Opis

Prikazujući vrlo dobru izdržljivost, optimalnu učinkovitost i niski otpor pri kotrljanju kako bi bio ekonomičan u potrošnji goriva i poštovao okoliš, guma Nokian Seasonproof osigurava vozaču savršenu sigurnost tijekom cijele godine, posebno na snježnim cestama i u uvjetima kiše.

Opis
mišljenja
Montaža

Indikator trošenja gume

Indikator trošenja gume
Opremljen indikatorom trošenja (DSI) koji vozaču omogućuje da zna kada treba zamijeniti svoju gumu, Nokian Seasonproof osigurava sigurnu zimsku vožnju. Indikator trošenja prikazuje preostalu dubinu gaznog sloja u milimetrima, brojevi se brišu kako se guma troši. Kako bi se osigurala savršena sigurnost zimi, idealna dubina utora trebala bi biti od 4 do 5 milimetara, a kada pahuljica nestane, vrijeme je za zamjenu gume za sigurnu vožnju.

Napredna vuča i kontrola

Napredna vuča i kontrola
Opremljen novom gaznom trakom i središnjom zonom povezanom s blokovima gazne trake, osigurava poboljšane performanse ljeti kao i prilikom kočenja na suhoj ili mokroj cesti, smanjene udaljenosti kočenja, povećanu sigurnost u zavojima zahvaljujući optimalnoj vuči i naprednom upravljanju te optimalne performanse bez obzira na vremenske uvjete.

Concept Season Sense

Concept Season Sense
Kombinirajući tri inovativne tehničke značajke u dizajnu lamele, gazne površine i gumenog spoja, koncept Season Sense omogućuje postizanje performansi tijekom cijele godine i krajnju sigurnost na snijegu i kiši. Proizveli smo prilagođene multifunkcionalne lamele i usmjerene skulpture, a nova "sve sezone" utora gazne površine može odvoditi vodu i blato, dok novi gumeni spoj bogat silikom nudi izvrsnu izdržljivost, dobro prianjanje na mokrom tlu i niski otpor pri kotrljanju, što ga čini lako koristiti na mokrom i blatu.

Bolje prianjanje na snijegu

Bolje prianjanje na snijegu
Opremljena sa snježnim čepovima smještenim između blokova gazne površine, ova zimska guma osigurava snažno prianjanje i stabilan osjećaj vožnje.
Učinkovito prianjajući na snježne površine tijekom ubrzanja i kočenja, čepovi pojačavaju sigurnost na snijegu kao i na bilo kojoj drugoj vrsti mekog terena.
LiveChat
Whatsapp Messenger