215/45 R16 90H XL, 3PMSF - Izmijeniti

Nokian WR D4 215/45 R16 90H XL, 3PMSF

Kategorija : Osobni automobili zima
C B A 69 dB
4.0 /5 (429 mišljenja)
Nokian WR D4 215/45 R16 90H XL, 3PMSF
Nokian 215/45 R16 90H XL
69
Nokian WR D4 215/45 R16 90H XL, 3PMSF
C B A 69 dB
Na stanju

Besplatna dostava već za 72 sata

Jedinična cijena 162,39

Značajke

Marka Nokian
Model WR D4
Dimenzije 215/45 R16 90H
Promijeni ovu dimenziju
Posebnost XL, 3PMSF
Europski rejting
C B A 69 dB
Kategorija
Osobni automobili zima
Mišljenja
4.0 /5 (429 mišljenja)

Opis

Guma Nokian WR D4 215/45 R16 90H (XL, 3PMSF) je referenca u kategoriji zimskih guma. Za neke dimenzije, dobila je ocjenu A za prianjanje na mokrom tlu. To je podvig za zimsku gumu.

Opis
mišljenja
Montaža

TWIN TRAC SILICA

TWIN TRAC SILICA
Nokian Twin Trac Silica je mješavina gume sastavljena od prirodnog kaučuka, ali i silicija i ulja od navette. Originalna raspodjela čestica osigurava pneumatiku optimalno prianjanje na snijegu i kiši. Ova inovativna mješavina također usavršava stabilnost vožnje i reakciju na trošenje pneumatika. Kvaliteta i volumen korištenih materijala održavaju izvrsne zimske performanse pneumatika, čak i pri intenzivnoj promjeni temperature ili nakon mnogo kilometara. Potrošnja vozila je, pak, znatno smanjena drastičnim smanjenjem otpora kotrljanja.

ČVRSTE MANEVARSKA KOCKE

ČVRSTE MANEVARSKA KOCKE
Stiff Handling Blocks gumeni blokovi imaju impresivne skulpture koje optimiziraju vuču, a sužavaju se sve više prema ramenu. Na taj način se povećava prianjanje na snježnim cestama i preciznost vožnje. Snažan aktivator skulpture postavljen je u sredini blokova ramena. Omogućuje maksimiziranje djelovanja ovih ploča tijekom faza ubrzanja i usporavanja, odnosno kada je neophodno moći se osloniti na nepogrešivo prianjanje.

PRECIZNOST VOŽNJE

PRECIZNOST VOŽNJE
Važna i čvrsta središnja brazda oblači srednji dio gume. Njene lamele ne pokrivaju cijelu širinu, što rezultira povećanjem preciznosti i pojačava kontrolu upravljivosti.

SLUSH BLOWER

SLUSH BLOWER
Nagib stražnjeg ruba gumenih blokova osmišljen je za maksimalno odvodnju vode i blata iz utora.

OBILAN KOMPRESOR ZA SNIJEG

OBILAN KOMPRESOR ZA SNIJEG
Neredoviti biseksi na zidovima blokova ramena povezuju se s površinom tla omogućujući poboljšano prianjanje u zavojima kao i na dubokom snijegu.

PERFORMANSNE SNIJEGNE PLOČE

PERFORMANSNE SNIJEGNE PLOČE
S obje strane središnje rebara, blokovi gume prikazuju visoku gustoću skulptura, svaka druga lamela se naizmjence održava lijevo pa desno. Grupirani u trojke, popločani su opremljeni ojačanjima na dnu brazda. Ovi "Handling Supports" pružaju pojačanu upravljivost.

OPTIMIZIRANE GUME NOKIAN

OPTIMIZIRANE GUME NOKIAN
Izvanredna svojstva prianjanja i upravljivosti gume omogućena su jer svaki blok, kao i svaka lamela uzoraka, ima specifičan oblik i jasno definiranu funkciju.

DSI I WSI INDIKATORI

DSI I WSI INDIKATORI
Vožnja u zimskim uvjetima zahtijeva visokokvalitetne gume kako bi se odvijala u potpunoj sigurnosti. Driving Safety Indicator je indikator trošenja smješten na gaznom sloju. Plod istraživanja Nokian Tyres, poboljšava sigurnost tijekom hladne sezone. Winter Safety Indicator, ili WSI, čiji je simbol pahuljica, je pak indikator zimske sigurnosti. Brojevi koji ukrašavaju srednji dio gume označavaju visinu glavnog kanala koja je izražena u milimetrima. Postupno trošenje gume postupno briše brojeve. WSI ne nestaje dok dubina žljebova ne dosegne 4mm, ali kada pahuljica više nije vidljiva, nužno je kupiti nove zimske gume kako bi se osigurala sigurnost na cesti.

Tehnologija Tihe Bočne Stijenke

Tehnologija Tihe Bočne Stijenke
Silent Sidewall Technology je sustav usredotočen na specifično područje bočne strane gume koji omogućuje razbijanje vibracija i zvukova koje emitira gazni sloj u vezi s tlom. Ova tehnologija stoga minimizira buku, za mnogo ugodniju vožnju.

POLIRANE UTORE

POLIRANE UTORE
Glatke brazde poboljšavaju drenažu vode u obliku snijega ili blata.
LiveChat
Whatsapp Messenger