Pretraga po dimenzijama
Gume Pirelli automobil

Guma Pirelli

Pirelli je talijanski proizvođač koji je u nekoliko godina postao sastavni dio međunarodnoga tržišta guma . Osnovan 1872. i upisan u Milansku Burzu od 1922, Pirelli se ističe po dugoj industrijskoj tradiciji te je u sebi uvijek znao spojiti kapacitet za inovacije sa kvalitetom proizvoda i sposobnošću iznošenja novih prijedloga i mogućnosti poboljšanja. Već više od jednog stoljeća, on je sinonim za inovacije i naprednu tehnologiju. Tvrtka posjeduje 19 tvornica raširenih po čitavom svijetu te radi u 160 zemalja. U želji da smanji svoj ekološki utjecaj, proizvođač je razvio strategiju "zelena performansa" kako bi istakao proizvode i usluge napredne tehnologije sa smanjenim utjecajem na okoliš. Pirelli već mnogo godina prati Formulu 1.

Najprodavaniji profili

Gume za vozila/ putnička vozila

Gume 4x4 / SUV

Gume uslužna vozila/ kombi

4 godišnja doba

Tehnologije marke Pirelli

Seal Inside™

Seal Inside™
Pirelli revolucionira vožnju nakon probušene gume stvarajući novu generaciju samopopravljajućih guma koje osiguravaju sigurnost i omogućuju nastavak vožnje nakon probušene gume, zadržavajući savršenu kontrolu nad automobilom.
Uistinu, s tehnologijom Seal Inside™, vozilo čija je guma probušena od strane vanjskog objekta, može u 85% slučajeva nastaviti vožnju jer tlak zraka ostaje nepromijenjen. Ova evolucija tako eliminira veliku većinu nesretnih situacija uzrokovanih gubitkom tlaka u probušenoj gumi.
S gumom Seal Inside™, probušena guma ne ostavlja vas na cjedilu usred ničega: možete se vratiti kući da promijenite gumu ili se izravno uputiti u garažu.
Ova tehnologija Seal Inside™ može se koristiti na svim vozilima ovisno o dimenzijama gume.

Faza 1
Vanjski objekt, poput čavla, okružen je mastiksom prisutnim u gumi.
Faza 2
Ako je objekt izbačen, mastiks postupno popunjava rupu ostavljenu od strane objekta.
Faza 3
Kada je objekt potpuno izašao iz gume, rupa je potpuno popunjena i zapečaćena, sprječavajući bilo kakav gubitak tlaka.

Pirelli Noise Cancelling System™ (PNCS)

Pirelli Noise Cancelling System™ (PNCS)
Pirelli Noise Cancelling System™ (PNCS) omogućava smanjenje buke koju proizvode gume pri kontaktu s cestom. Buka kotrljanja obuhvaća sve vibracije koje se emitiraju u strukturi i koje se šire u vozilu. Pirelli Noise Cancelling System™ omogućava povećanje udobnosti vozača minimiziranjem ove buke kotrljanja.
Ove vibracije doslovno upija patentirana Pirelli pjena, što minimizira buku koja dolazi u unutrašnjost vozila, za poboljšanu udobnost u odnosu na klasične gume.
S Pirelli Noise Cancelling System™, emitira se dva do tri decibela manje, što je minimalno dva puta manje buke unutar vozila.
LiveChat
Whatsapp Messenger