Kliknite ovdje za pretragu
Gume Speedways automobil

Guma Speedways

Poduzeće je Speedways Tyres dio grupacije indijskih poduzeća poznatih pod nazivom Speedways Group. Predvodnik u proizvodnji radijalnih, poljoprivrednih, industrijskih guma i guma OTR, zračnica i bočnih dijelova, kao i prethodno obrađene i konvencionalne gume gazišta koja dolaze iz Indije ima sjedište u indijskom industrijskom gradu Jalandhar već 40 godina.

Poduzeće je Speedways, još uvijek podružnica grupacije Speedways Group u Indiji, već dulje na tržištu gdje se pozicionirao kao tržišni predvodnik u području guma za poljoprivredne ili industrijske strojeve uz proizvodnju od približno 300 000 komada godišnje. Proizvodnjom se obuhvaćaju radijalne gume za poljoprivredne strojeve kao i gume i zračnice za laka gospodarska vozila. Gume se upotrebljavaju u Indiji, a također se isporučuju vodećim proizvođačima originalnih dijelova u Indiji i Europi. Danas je poduzeće prisutno u više od 75 država diljem svijeta, a također je uzastopno osvojilo nagradu CAPEXIL EXPORT AWARD tijekom posljednjih osam godina zbog izvanrednog učinka izvoza.

Tijekom vremena poduzeće je stvorilo izrazitu korporativnu kulturu unutar grupacije zagovarajući različita načela i sustave u upravljanju ljudskim resursima sa svojih približno 250 zaposlenih. Poduzeće Speedways uvijek naglašava duhu zajedničke koristi koja nadlazi sve i smatra da je njegov cilj pružat kupcima proizvode veće vrijednosti i srdačno pružene usluge. Poduzeće treba iskreno i odano voditi klijenta da bude dostojan njegovog povjerenja. Ovim pravilom, u kombinaciji s znanstveno provedenim razvojem, olakšava se ubiranje plodova zajedničke koristi svim profesionalcima kao i korisnicima.

Gume 4x4 / SUV