Pretraga po dimenzijama
Gume Superia automobil

Guma Superia

Uočite razliku i uživajte u ugodnoj vožnji na visokokvalitetnim gumama Superia. Modernim se i najsuvremenijim gumama, koje su osmislili europski i azijski inženjeri, jamče optimalni rezultati u pogledu sigurnosti, udobnosti i ukupnih radnih svojstava. Gumama se udovoljava međunarodnim normama kvalitete i radnim svojstava te su certificirane prema međunarodnim propisima. Zbog opsežnih programa istraživanja i razvoja gume Superia mogu udovoljiti svim trenutačnim zahtjevima vozača i vozila na međunarodnom tržištu guma.

Gume su Superia dizajnirane i proizvedene u skladu s europskim i međunarodnim propisima: E-oznaka, S-oznaka, usklađenost s uredbama REACH, M+S, 3PMSF (simbol pahuljice).

Certifikatom E-oznaka jamči se usklađenost s EU-ovim normama ili minimalnim međunarodnim standardima (UNECE: ekonomska komisija Ujedinjenih naroda za Europu) glede dimenzija, opterećenja i brzine. Certifikatom se S-oznaka (zvučno označavanje) ukazuje da je razina buke gume u skladu s europskim ili međunarodnim standardima (UNECE).

Uredbom REACH (Uredba Europskog parlamenta o registraciji, procjeni, autorizaciji i ograničavanju kemikalija), objavljenom 2007. godine, ograničava se uporaba kemikalija kojima se negativno utječe na ljudsko zdravlje i okoliš. Oznake M+S („blato i snijeg”) predstavljaju izjavu proizvođača da se upotrebljavanom gaznom površinom i materijalom pružaju bolja radna svojstva vožnje na blatu i snijegu od onih koje imaju uobičajene standardne gume. Pravilnikom 3PMSF (simbol pahuljice unutar planine s tri vrha) propisuju se najmanji učinak kočenja i prianjanja na snijegu.

Najprodavaniji profili

Gume za vozila/ putnička vozila

4 godišnja doba

Gume 4x4 / SUV

Gume uslužna vozila/ kombi

4 godišnja doba
LiveChat
Whatsapp Messenger