Kliknite ovdje za pretragu
Gume Viatti automobil

Guma Viatti

Gume se Viatti proizvode prema ekskluzivnim pravilima njemačke tehnologije.
Gume Viatti, kao gume srednjeg cjenovnog razreda, dizajnirane su da udovoljavaju europskim standardima kvalitete. Ova nova trgovačka marka kombinira sigurnost i udobnost. Njezine su gume uspješno testirane bezbroj puta i postigle su najviše ocjene.

Gume se Viatti proizvode prema ekskluzivnim pravilima njemačke tehnologije. U usporedbi s proizvodima većine europskih trgovačkih marki one su savršeno prilagođene prometnim uvjetima u Rusiji. Njihovi proizvođači uzeli su u obzir osobitosti lokalnih uvjeta u ranim faza razvoja zbog čega se razvio potpuno novi proizvod kojim se jamči izuzetna udobnost vožnje u svim vremenskim i cestovnim uvjetima. Kako bi se zajamčila njihova bolja distribucija u cijeloj državi, poduzeće je odlučilo uspostaviti proizvodnju u samoj Rusiji. Objekti kompleksa za proizvodnju guma PAO Tatneft odabrani su kao glavno mjesto provedbe projekta. Proizvodna linija Viatti guma potpuno je opremljena najnaprednijim njemačkim strojevima, a proizvodni je postupak gotovo 100 % automatiziran čime se isključuje utjecaj ljudskog djelovanja.
Nakon dvije godine rigoroznih testiranja na različitim tipovima cesta u Europi i Rusiji gume su Viatti službeno predstavljene javnosti po prvi put na Međunarodnom sajmu automobila u Moskvi u kolovozu 2010.

Najprodavaniji profili

Gume za vozila/ putnička vozila

Gume 4x4 / SUV

Gume uslužna vozila/ kombi