Guma Yokohama

Yokohama je japanska marka guma poznata još od 1917. godine. Proizvođač se ubraja među TOP 10 svjetskih marki. Yokohama je specijalizirana u segmentu utrka i takmičenja te je osvojila brojne nagrade i trofeje. Njihove gume iznimno dobro prianjaju za tlo. I ovaj japanski proizvođač svoje proizvode nudi široj javnosti.

Gume Yokohama automobil

Najprodavaniji profili

Svi profili Yokohama

Pregledajte naš široki asortiman modela Yokohama i pronađite onaj koji savršeno odgovara vašim potrebama. Iskoristite najbolje cijene na cijelom našem asortimanu!

Odaberite profil
Odaberite profil
Nastavite pregledavati bez prihvaćanja >
O kolačićima i drugim elementima za praćenje
Gumelider.com.hr (AD TYRES) i njegovi partneri (Google, Hotjar, Microsoft) upotrebljavaju zapisnike o povezivanju (kolačiće) i druge elemente za praćenje (mrežna pohrana) kako bi zajamčili pravilno funkcioniranje mrežnog mjesta, olakšali vaše pregledavanje mrežnog mjesta, provodili statistička mjerenja i prilagođavali reklamne kampanje. Kolačići i drugi elementi za praćenje pohranjeni na vašem uređaju vjerojatno sadržavaju osobne podatke. Također, ne postavljamo nikakve kolačiće ili druge elemente za praćenje bez vašeg besplatnog i informiranog pristanka, osim onih koji su bitni za rad mrežnog mjesta. Zadržavamo vaš odabir tijekom šest mjeseci. Svoj pristanak možete povući u bilo kojem trenutku posjetom stranice posvećene kolačićima i drugim elementima za praćenje. Možete odabrati pregledavanje bez prihvaćanja pohranjivanja kolačića ili drugih elemenata za praćenje. Odbijanjem se ne onemogućava pristupanje uslugama AD TYRES. Za više informacija pogledajte stranicu posvećenu kolačićima i drugim elementima za praćenje.
Prilagodi kolačiće
LiveChat
Desila se greška, molimo pokušajte ponovno ili nas kontaktirajte ukoliko ona potraje.