Pretraga po dimenzijama
Opcionalno
Sve
Odaberi sve Izbrisati
0 / 25
Ocijeniti

Gume za motocikle po povoljnim cijenama: dostupne su sve marke

Specijalist u oblasti guma, GumeLider nastoji zadovoljiti svakog klijenta nudeći mu širok izbor referenci sa ponuđenih tridesetak vrsta guma za motocikle od kojih su najprestižnije: Michelin, Pirelli, Dunlop i mnogi drugi.

Da biste bili sigurni da ste odabrali povoljne gume koje najbolje odgovaraju vašem motociklu, mi pokazujemo obilježja svakog profila s posebnim tehničkim specifikacijama koje vam omogućuju da ne pogriješite prilikom narudžbe na internetu.

Bili to motokros, cestovni motocikli, enduro ili športski motocikli, svakoj vrsti motocikla odgovara guma koja pozorno upućuje na našu internet stranicu a dostupna je po najpovoljnijoj cijeni na tržištu .

Popis oznaka

Pronađite sve vrste guma Motocikl

Guma za auto-moto/sportsku vožnju

Idealna za svakodnevnu vožnju, ova guma je jako polivalentna. Bez obzira na meteorološke uvjete, zahvaljujući svojim brojnim malim udubinama, ona će uvijek dobro prianjati i imati dobre manevarske sposobnosti. Proizvedena od otporne gume, ova automobilska guma ima dobru trajnost. Zahvaljujući zadnjim inovacijama, gume za auto-moto/sportske gume djelotvorne su čak i na niskoj temperaturi, pa ste djelotvorni već od prvih kilometara.

Natjecateljska/kružna guma

Najnježnija sa minimalnom strukturom, ponekad sasvim glatka, ova natjecateljska/kružna guma vrlo brzo se zagrijava i doseže maksimalni zahvat. Ona je izvrsna na suhom vremenu, ali pripazite ako se meteo-uvjeti pogoršaju. Ako baš volite piste, znajte da postoji inačica WET vaših glatkih guma predviđena za vožnju po vlažnoj cesti.

Guma enduro

Predviđena za 80% upotrebu mimo ceste, ova guma će biti jako djelotvorna ako vozite po pijesku, blatu ili prelazite manje prepreke. Određeni profili gume enduro imaju gazište dovoljno veliko kako bi poboljšali vašu udobnost na bitumenu.

Guma trail

Nove gume moto trail sad su moćne i teške. Nema više onih starinskih profila sa puno krampona, i nove gume trail više liče na gume za uobičajenu vožnju, ali omogućuju upotrebu na neasfaltiranim putovima i stazama kad vas uhvati želja za tim. Prdviđene su za upotrebu 30% mimo ceste, ali mislite i na to da prilagodite tlak svojih guma kod promjene površine, te da spustite tlak na 0,5 bara na neasfaltiranim putovima i stazama.

Guma Custom

Ova guma za motocikle custom jedan je element cjelokupnog utiska. Stoga ne treba zanemarivati njezine performance. Često su gume za motocikle custom prevelik par, a i dosta su teške, a ova guma ima vrlo solidnu unutarnju strukturu. Ove gume imaju prednost od najnovijih tehnologijskih pregnuća i one su stoga udobne i imaju dobar zahvat. Ipak pripazite u naletima na kutove sa ovom gumom.

Gume za skuter

Ovih zadnjih godina suvremeni skuteri su sve moćniji i moćniji. Proizvođači se prilagođavaju i nude gume koje su sve više tehnologijski nastrojene. Meka guma, tvrda guma, dvoslojna guma ili gume M+S, ima ih za sve vrste skutera.

Ova guma za skuter od meke gume ima maksimalni zahvat, ali ima i osobinu da se troši brže od tvrde gume. Sad postoje dvoslojne gume sa središnjim tvrđim dijelom koji je otporniji, te sa stranama koje su mekše u svrhu boljeg zahvata terena. Kod nekih guma za skuter pominje se oznaka M+S, a to označava da je guma posebice djelotvorna na blatu i na snijegu.

Gume cross/trial

U cilju dobrog odabira gume za motokros treba znati da se tvrdoj gumi treba dati prednost na suhom i kamenitom terenu, a da će na mokrom terenu meka guma biti djelotvornija.

LiveChat
Whatsapp Messenger