Pretraga po dimenzijama
Gume za motocikle Anlas

Guma za motocikl Anlas

Povijest

Tursko poduzeće ANLAS, osnovano 1960. godine, započelo je ulagati u lokalnu proizvodnju guma 1970. godine. Proizvodnja je službeno započela 1976. godine.

Ljudski resursi

Poduzeće ANLAS zapošljava tehničke timove i kvalificirane proizvodne timove. Zahvaljujući iskustvu stečenom dugogodišnjim radom u industriji guma svi zaposlenici poduzeća mogu steći znanja o gumi kao materijalu i proizvodu. Tijekom četrdeset godina djelovanja stvorena je korporativno okruženje kojim se omogućava bolja suradnja i učinkovitost timova.

Poduzeće ANLAS gradi odnose s trgovačkim posrednicima i kupcima izravno na terenu u suradnji s odličnim prodajnim timovima na svim tržištima. Prodavači mogu povratne informacije u stvarnom vremenu o kvaliteti i radnom učinku ponuđenih proizvoda.

Zahvaljujući velikom broju trgovačkih posrednika na turskom teritoriju i tržišnom udjelu od 60 % poduzeće ANLAS već dugi niz godina gradi svoju budućnost.

Proizvodnja

Objekti poduzeća ANLAS smješteni su u industrijskom gradu Düzsce, na pola puta između Istanbula i Ankare, na raskrižju transeuropske autoceste i nacionalne ceste.

Objekti se poduzeća prostiru na ukupnoj površini od 100.000 četvornih metara zemljišta uz mogućnost dodatnog širenja. Sadašnji proizvodni pogon i njegove pomoćne građevine nalaze se na zatvorenoj i natkrivenoj površini od 13 000 četvornih metara.

U prostorima poduzeća nalaze se i laboratoriji za kemijsko i fizičko ispitivanje materijala i spojeva, kao i centar za ispitivanje u kojem se gume testiraju tijekom razvojnih faza i gdje se provjerava kvaliteta krajnjih proizvoda.

Najprodavaniji profili

Cestovni / Športski

Skuter

Enduro

Trail

Cross / Trial

LiveChat
Whatsapp Messenger