Pretraga po dimenzijama
Gume za motocikle Bridgestone

Guma za motocikl Bridgestone

Proizvođač guma Bridgestone posebnu pozornost posvećuje proizvodnji guma za motore. Bridgestone proizvodi gume za motocikle još od šezdesetih godina. Danas, 30% novih motocikala koji dolaze na francusko tržište, posjeduju Bridgestone gume onakve kakve su bile tvornički napravljene.

Od sada japanski proizvođač sve svoje napore usmjerava ka kvaliteti i performansama guma kako bi u potpunosti zadovoljio motocikliste. Najnovija inicijativa s koja ide vremenski u korak sa T30 Battlax gumom.

Japanski proizvođač je angažirao 100 motociklista kako bi je testirao. Cilj im je bio da: testiraju njihove nove gume u stvarnim uvjetima kako bi motociklisti svakodnevno pružili jamstvo u optimalnu kvalitetu.

Najprodavaniji profili

Cestovni / Športski

Skuter

Enduro

Trail

Natjecanje / Staza

Cross / Trial

Prilagođeno

Tehnologije marke Bridgestone

MS-BELT (Manje akumulirane topline i veća stabilnost)

MS-BELT (Manje akumulirane topline i veća stabilnost)
Svi stražnji pneumatici Battlax koriste konstrukciju s jednostrukom spiralnom trakom. Riječ je o jedinstvenoj traci aramida koja se kontinuirano omata oko oboda pneumatika. Jedinstvenost trake eliminira preklapanje slojeva, zavarivanje ili spojeve i donosi nepoznatu lakoću standardnom dizajnu s križnom trakom. Jednostruka spiralna traka drastično smanjuje svako zagrijavanje koje se javlja tijekom rotacije pneumatika. Kao rezultat toga, stabilnost je povećana, a učinkovitost prigušivanja udaraca je poboljšana.

5LC (Maksimalna vuča u zavojima)

5LC (Maksimalna vuča u zavojima)
Izlazak iz plodnih mozgova Bridgestone MotoGP inženjera, 5LC tehnologija za stražnje gume ističe se kombinirajući 5 slojeva od 3 različita gumenih spoja. : Središnji dio trake za trčanje favorizira stabilnost i dugovječnost zahvaljujući tvrdom spoju, ramena nude nevjerojatnu vuču zahvaljujući medium gumi, a konačno vanjski dio omogućuje ekstremno prianjanje u zavojima zahvaljujući spoju visoke prianjanja. Na kraju, inovativna tehnologija u službi zadivljujućeg iskustva!

DBC (Poboljšana upravljivost)

DBC (Poboljšana upravljivost)
Stražnje gume Battlax BT-012SS slijede revolucionarni dizajn koji uključuje dvostruki pojas. Monospiralni pojas nadopunjen je pojasom na svakom ramenu. Ovaj dizajn jamči lijepo prianjanje u zavojima, povezano s upravljivosti i apsorpcijom udaraca bez premca. Osim toga, središnji dio gazne površine ostavljen je slobodan što čini vožnju ravnom linijom stabilnijom.

ULTIMAT EYE™

ULTIMAT EYE™
Ekskluzivna tehnologija Bridgestone za razvoj guma koja omogućuje mjerenje i vizualizaciju ponašanja kontaktnih površina guma u stvarnim uvjetima vožnje. Ranije, razvoj guma sastojao se od izvođenja simulacija, izrade prototipova i korištenja laboratorijskih mjerenja, kao i testiranja stvarnih vozila za provjeru performansi. ULTIMAT EYE™ reproducira u laboratoriju uvjete vožnje velikom brzinom ekvivalentne onima stvarnog vozila, što omogućuje vizualizaciju ponašanja kontaktnih površina guma. Osim prethodnih testova stvarnih vozila, to omogućuje analizu visoke preciznosti i provjeru performansi na čvrstoj znanstvenoj osnovi. Koristeći tehnologiju dizajniranu za razvoj guma za najzahtjevnije automobilske i motociklističke utrke na svijetu, mjerna i analitička oprema može podnijeti brzine do 400 km/h i kutove nagiba do 60 stupnjeva.
LiveChat
Whatsapp Messenger