Pretraga po dimenzijama
Gume za motocikle Cheng Shin

Guma za motocikl Cheng Shin

Ima li vaše vozilo kotače? Onda poduzeće Cheng Shin ima gumu koju trebate! Tajvansko poduzeće, osnovano 1967. godine, proizvodilo je isključivo biciklističke gume. Danas je deveti najveći proizvođač guma na svijetu. Poduzeće Cheng Shin Rubber (koji posluje u nekim regijama pod nazivom Maxxis Tires ili CST) distribuira gume u gotovo 170 država i posjeduje certifikate za sve glavne međunarodne sigurnosne i proizvodne norme. Budući da ima operativne centre u više od desetak država, kvalitetne gume poduzeća Cheng Shin uvijek su na dohvat ruke.

Svaki proizvodni pogon poduzeća Cheng Shin podliježe istim načelima dizajna, inovacija i integriteta. Poduzeće, koje predstavlja industrijski uzor u pogledu proizvodnih postupaka, primjenjuje najnaprednije metode za proizvodnju dobro izgrađenih guma kako biste dugoročno uživali u njihovim odličnim radnim svojstvima. Za proizvodnju guma Cheng Shin upotrebljavaju se posebno formulirani kompoziti kao i profili guma kojima se omogućava vrhunsko prianjanje neovisno o podlozi i uvjetima. Za razliku od guma s klasičnom razinom radnih svojstava i kratkim vijekom trajanja uživajte u sljedećem kompletu guma proizvođača Cheng Shin iz sezone u sezonu. Poduzeće Cheng Shin, u svojstvu OEM-a (proizvođač originalnih dijelova) motociklističkih guma za industrijske divove kao što su Honda, Kawasaki, Yamaha i Suzuki, uživa povjerenje najuglednijih svjetskih proizvođača motocikla. Imajući to na umu možete se otisnuti cestom bez ikakvog straha.

Poduzeće je Cheng Shin ostvarilo eksponencijalni rast tijekom proteklih 15 godina jer je javnost otkrila izvrsnost njegovih proizvoda, a poduzeće nastavlja otvarati nove proizvodne pogone i razvijati nove tehnologije za gume.

Skuter

LiveChat
Whatsapp Messenger