Guma Cheng Shin

Ima li vaše vozilo kotače? Onda poduzeće Cheng Shin ima gumu koju trebate! Tajvansko poduzeće, osnovano 1967. godine, proizvodilo je isključivo biciklističke gume. Danas je deveti najveći proizvođač guma na svijetu. Poduzeće Cheng Shin Rubber (koji posluje u nekim regijama pod nazivom Maxxis Tires ili CST) distribuira gume u gotovo 170 država i posjeduje certifikate za sve glavne međunarodne sigurnosne i proizvodne norme. Budući da ima operativne centre u više od desetak država, kvalitetne gume poduzeća Cheng Shin uvijek su na dohvat ruke.

Svaki proizvodni pogon poduzeća Cheng Shin podliježe istim načelima dizajna, inovacija i integriteta. Poduzeće, koje predstavlja industrijski uzor u pogledu proizvodnih postupaka, primjenjuje najnaprednije metode za proizvodnju dobro izgrađenih guma kako biste dugoročno uživali u njihovim odličnim radnim svojstvima. Za proizvodnju guma Cheng Shin upotrebljavaju se posebno formulirani kompoziti kao i profili guma kojima se omogućava vrhunsko prianjanje neovisno o podlozi i uvjetima. Za razliku od guma s klasičnom razinom radnih svojstava i kratkim vijekom trajanja uživajte u sljedećem kompletu guma proizvođača Cheng Shin iz sezone u sezonu. Poduzeće Cheng Shin, u svojstvu OEM-a (proizvođač originalnih dijelova) motociklističkih guma za industrijske divove kao što su Honda, Kawasaki, Yamaha i Suzuki, uživa povjerenje najuglednijih svjetskih proizvođača motocikla. Imajući to na umu možete se otisnuti cestom bez ikakvog straha.

Poduzeće je Cheng Shin ostvarilo eksponencijalni rast tijekom proteklih 15 godina jer je javnost otkrila izvrsnost njegovih proizvoda, a poduzeće nastavlja otvarati nove proizvodne pogone i razvijati nove tehnologije za gume.

Gume za motocikle Cheng Shin

Najprodavaniji profili

Svi profili Cheng Shin

Pregledajte naš široki asortiman modela Cheng Shin i pronađite onaj koji savršeno odgovara vašim potrebama. Iskoristite najbolje cijene na cijelom našem asortimanu!

Nastavite pregledavati bez prihvaćanja >
O kolačićima i drugim elementima za praćenje
Gumelider.com.hr (AD TYRES) i njegovi partneri (Google, Hotjar, Microsoft) upotrebljavaju zapisnike o povezivanju (kolačiće) i druge elemente za praćenje (mrežna pohrana) kako bi zajamčili pravilno funkcioniranje mrežnog mjesta, olakšali vaše pregledavanje mrežnog mjesta, provodili statistička mjerenja i prilagođavali reklamne kampanje. Kolačići i drugi elementi za praćenje pohranjeni na vašem uređaju vjerojatno sadržavaju osobne podatke. Također, ne postavljamo nikakve kolačiće ili druge elemente za praćenje bez vašeg besplatnog i informiranog pristanka, osim onih koji su bitni za rad mrežnog mjesta. Zadržavamo vaš odabir tijekom šest mjeseci. Svoj pristanak možete povući u bilo kojem trenutku posjetom stranice posvećene kolačićima i drugim elementima za praćenje. Možete odabrati pregledavanje bez prihvaćanja pohranjivanja kolačića ili drugih elemenata za praćenje. Odbijanjem se ne onemogućava pristupanje uslugama AD TYRES. Za više informacija pogledajte stranicu posvećenu kolačićima i drugim elementima za praćenje.
Prilagodi kolačiće
LiveChat
Desila se greška, molimo pokušajte ponovno ili nas kontaktirajte ukoliko ona potraje.