Dunlop

Dunlop F20

Kategorija :
Cestovni / Športski
1 mišljenja
Profil
F20
Dimenzije
1 dimenzije
Kategorija
Cestovni / Športski
Mišljenje klijenta
1 mišljenja
Već od
182,79 EUR
Na stanju
Vidjeti dimenzije
Sigurna transakcija
Povrat moguć unutar 14 dana
Više od 5000 partnera za montažu
Značajke
Profil
F20
Dimenzije
1 dimenzije
Kategorija
Cestovni / Športski
Mišljenje klijenta
1 mišljenja
Opis

Dunlop F20 dizajniran je za sport-touring motocikle. Njegove prednosti: visoka kilometraža, dobar nivo prianjanja i izvrsna upravljivost.

Dimenzije
1 komentar klijenta
4.5 na 5 zvjezdica
Vlažno tlo
4/5
Suho tlo
5/5
Udobnost
5/5
Kvaliteta/cijena
4/5
Stabilnost
5/5
Zvuk
5/5
Dugovječnost
4/5
Vrijeme zagrijavanja
4/5
Ocijeni ovaj proizvod

Podijelite svoje iskustvo s ostalim kupcima.

Napiši komentar kupca
Mišljenja korisnika

Obavještavamo vas da su obavijesti ostavljene na web-mjestu podložne kontrolnom postupku. Obavijesti su klasirane jedino kronološkim redoslijedom.


Mišljenje od Jordi Q
4/5

Savršeno Ovo je prednji i moje mišljenje, očigledno, je isto kao i stražnji. Brza usluga, nevjerojatna cijena i sve u redu, trenutni datum proizvodnje. 10 od 10

Vrsta ceste: Cesta - Vožnja: Normalna - Vozilo: moto
Recenzija objavljena 02. 09. 2016. od strane Jordi Q nakon iskustva kupnje od 02. 08. 2016. Prevedena recenzija objavljena 02. 09. 2016. od Jordi Q nakon iskustva kupnje od 02. 08. 2016. - Pogledaj original (španjolski) vidi prevedenu verziju (hrvatski)
Biste li ponovno kupili ove gume? Da
Nastavite pregledavati bez prihvaćanja >
O kolačićima i drugim elementima za praćenje
Gumelider.com.hr (AD TYRES) i njegovi partneri (Google, Hotjar, Microsoft) upotrebljavaju zapisnike o povezivanju (kolačiće) i druge elemente za praćenje (mrežna pohrana) kako bi zajamčili pravilno funkcioniranje mrežnog mjesta, olakšali vaše pregledavanje mrežnog mjesta, provodili statistička mjerenja i prilagođavali reklamne kampanje. Kolačići i drugi elementi za praćenje pohranjeni na vašem uređaju vjerojatno sadržavaju osobne podatke. Također, ne postavljamo nikakve kolačiće ili druge elemente za praćenje bez vašeg besplatnog i informiranog pristanka, osim onih koji su bitni za rad mrežnog mjesta. Zadržavamo vaš odabir tijekom šest mjeseci. Svoj pristanak možete povući u bilo kojem trenutku posjetom stranice posvećene kolačićima i drugim elementima za praćenje. Možete odabrati pregledavanje bez prihvaćanja pohranjivanja kolačića ili drugih elemenata za praćenje. Odbijanjem se ne onemogućava pristupanje uslugama AD TYRES. Za više informacija pogledajte stranicu posvećenu kolačićima i drugim elementima za praćenje.
Prilagodi kolačiće
LiveChat
Desila se greška, molimo pokušajte ponovno ili nas kontaktirajte ukoliko ona potraje.