80/100-12 41M TT, Zadnja - Izmijeniti

Dunlop Geomax MX33 80/100-12 41M TT, Zadnja

Kategorija : Cross / Trial
4.5 /5 (3 mišljenja)
Dunlop Geomax MX33 80/100-12 41M TT, Zadnja
Na stanju

Besplatna dostava već za 72 sata

Jedinična cijena 67,99

Značajke

Marka Dunlop
Model Geomax MX33
Dimenzije 80/100-12 41M
Promijeni ovu dimenziju
Posebnost TT, Zadnja
Kategorija
Cross / Trial
Mišljenja
4.5 /5 (3 mišljenja)

Opis

Idealan za ljubitelje terenske vožnje, Geomax MX33 koji je razvio Dunlop posebno je dizajniran za upotrebu na mekim, blatnjavim i srednjim terenima. Obećavajući svestranost i mogućnost vožnje jače i duže, MX33 ima inteligentan dizajn koji kombinira pojačane blokove ramena za intuitivniju i čvršću vožnju, savršenu otpornost na kidanje na najtvrđim površinama i izvrsno bočno prianjanje za bolju kontrolu klizanja i višu razinu prianjanja.
Opremljen MBD tehnologijom, AAD i progresivnim rasporedom čepova (PCBT), MX33 pneumatik jamči bolje apsorpciju udaraca i pojačava uniformnost krutosti svojih bočnih strana. Njegova ojačana konstrukcija zahvaljujući CTCS tehnologiji osigurava čvršće osjećaje i optimalnu udobnost vožnje.
Nova formula njegovog gumenog sastava jamči mu dug vijek trajanja.

mišljenja
Montaža

3 klijentskih komentara

4.5 na 5 zvjezdica

Dugovječnost 4.5 /5
Vlažno tlo 4.5 /5
Suho tlo 5.0 /5
Udobnost 4.5 /5
Kvaliteta/cijena 4.5 /5
Stabilnost 4.5 /5
Zvuk 4.0 /5
Vrijeme zagrijavanja 4.5 /5

Mišljenja korisnika

Obavještavamo vas da su obavijesti ostavljene na web-mjestu podložne kontrolnom postupku. Obavijesti su klasirane jedino kronološkim redoslijedom.


- Terenska vozila - Športska - 50 km

dobro

Ocijenite ovu gumu

Da biste dali svoje mišljenje o Dunlop Geomax MX33, morate se prijaviti.

Nastavite pregledavati bez prihvaćanja >
O kolačićima i drugim elementima za praćenje
AD TYRES (Gumelider.com.hr) i njegovi partneri (Google, Hotjar, Microsoft) upotrebljavaju zapisnike o povezivanju (kolačiće) i druge elemente za praćenje (mrežna pohrana) kako bi zajamčili pravilno funkcioniranje mrežnog mjesta, olakšali vaše pregledavanje mrežnog mjesta, provodili statistička mjerenja i prilagođavali reklamne kampanje. Kolačići i drugi elementi za praćenje pohranjeni na vašem uređaju vjerojatno sadržavaju osobne podatke. Također, ne postavljamo nikakve kolačiće ili druge elemente za praćenje bez vašeg besplatnog i informiranog pristanka, osim onih koji su bitni za rad mrežnog mjesta. Zadržavamo vaš odabir tijekom šest mjeseci. Svoj pristanak možete povući u bilo kojem trenutku posjetom stranice posvećene kolačićima i drugim elementima za praćenje. Možete odabrati pregledavanje bez prihvaćanja pohranjivanja kolačića ili drugih elemenata za praćenje. Odbijanjem se ne onemogućava pristupanje uslugama Gumelider.com.hr. Za više informacija pogledajte stranicu posvećenu kolačićima i drugim elementima za praćenje.
LiveChat
Whatsapp Messenger