Pretraga po dimenzijama
Opcionalno
Sve
Odaberi sve Izbrisati
0 / 16
Ocijeniti

Gume za quad vozila po povoljnim cijenama: širok izbor guma

GumeLider vam nudi veoma širok izbor guma za quad vozila po povoljnim cijenama.

Rabite odabir pretrage kako biste pronašli najbolje gume po povoljnim cijenama koje odgovaraju vašem quad vozilu, te iskoristite savjete i stručnost našeg tima. Od uslužnog vozila preko quad vozila za takmičenja pa do cestovnog vozila, GumeLider vam jamči da ćete pronaći najbolje gume za vaše quad vozilo.

Popis oznaka

Pronađite sve vrste guma Quad

Guma za hobi/pistu

Ova guma za hobi za četverotočkaše općenito je predviđena za četverotočkaše za uobičajenu uporabu. Ona pruža dobar odnos između kvalitete i cijene, kao i udobnost u vožnji koja se jako cijeni. Sa njezinim malim kramponima, vi možete očuvati maksimalno prianjanje na svim vrstama pisti.

Homologirana cestovna guma

Ova homologirana guma za četverotočkaše za cestu ima strukturu koja jako liči na gumu za vozilo. Ona omogućuje prianjanje za suho i za mokro tlo. Idealna je za šetnje po cestama i moguće je kretati se nekim stazama bez problema.

Sportska/natjecateljska guma

Ova sportska guma za četverotočkaše često se postavlja na četverotočkaše s velikim cilindrima. Ona nudi najbolje performance na svim vrstama tla i pisti. Sa ovakvom gumom možete prolaziti velikom brzinom na svim vrstama staza.

Praktična guma

Ova guma, predviđena za profesionalnu uporabu, omogućuje sa svojim velikim kramponima maksimalno prianjanje za sve vrste terena. Ova praktična guma za četverotočkaše jako je otporna i stabilna i omogućuje vam da prevozite ili prevlačite materijale kao i na svim vrstama površina.

Mali savjet glede guma za četveročkaše, što je više nabora, vaša guma će biti otpornija. Ako krenete putovima s kamenjem, iskoristite povećan broj nabora kako biste izbjegli pucanje gume.

LiveChat
Whatsapp Messenger