Guma Anlas

Poduzeće je ANLAS usmjereno na inovacije zasnovane na desetljećima iskustva i značajnim napretkom postignutim u tehnologiji gume kao materijala i proizvoda.

Poduzeće je ANLAS usmjereno na proizvodnju i stavljanje na tržište raznih vrsta guma. One su osmišljene da bi se udovoljilo zahtjevima učinkovitosti i kvalitete europskog i turskog tržišta.

Budući da se u svojem radu usredotočuje na prilagođeni dizajn i razvoj specijaliziranih guma, poduzeće ANLAS nudi mogućnost prilagodbe predviđenim namjenama. Poduzeće ima veliku konkurentsku prednost zbog koje uspješno upravlja vlastitom proizvodnjom i udovoljava zahtjevima svojih kupaca.

Gume za quad vozila Anlas

Najprodavaniji profili

Svi profili Anlas

Pregledajte naš široki asortiman modela Anlas i pronađite onaj koji savršeno odgovara vašim potrebama. Iskoristite najbolje cijene na cijelom našem asortimanu!

Rekreacija / Staza

Nastavite pregledavati bez prihvaćanja >
O kolačićima i drugim elementima za praćenje
Gumelider.com.hr (AD TYRES) i njegovi partneri (Google, Hotjar, Microsoft) upotrebljavaju zapisnike o povezivanju (kolačiće) i druge elemente za praćenje (mrežna pohrana) kako bi zajamčili pravilno funkcioniranje mrežnog mjesta, olakšali vaše pregledavanje mrežnog mjesta, provodili statistička mjerenja i prilagođavali reklamne kampanje. Kolačići i drugi elementi za praćenje pohranjeni na vašem uređaju vjerojatno sadržavaju osobne podatke. Također, ne postavljamo nikakve kolačiće ili druge elemente za praćenje bez vašeg besplatnog i informiranog pristanka, osim onih koji su bitni za rad mrežnog mjesta. Zadržavamo vaš odabir tijekom šest mjeseci. Svoj pristanak možete povući u bilo kojem trenutku posjetom stranice posvećene kolačićima i drugim elementima za praćenje. Možete odabrati pregledavanje bez prihvaćanja pohranjivanja kolačića ili drugih elemenata za praćenje. Odbijanjem se ne onemogućava pristupanje uslugama AD TYRES. Za više informacija pogledajte stranicu posvećenu kolačićima i drugim elementima za praćenje.
Prilagodi kolačiće
LiveChat
Desila se greška, molimo pokušajte ponovno ili nas kontaktirajte ukoliko ona potraje.