Guma Kenda

Od 1962. marka Kenda se specijalizira za terenska vozila. Njihove quad gume koje se proizvode u Aziji označavaju vrhunac umijeća ovog proizvođača. Nude vam lakoću upravljanja po svim vrstama terena. Njihova vrlina je pouzdanost, a sada traju još i duže. Kenda i dalje investira u istraživanje kako bi vam jamčio vrhunske proizvode koji ni malo ne zaostaju za poznatijim markama.

Gume za quad vozila Kenda

Najprodavaniji profili

Svi profili Kenda

Pregledajte naš široki asortiman modela Kenda i pronađite onaj koji savršeno odgovara vašim potrebama. Iskoristite najbolje cijene na cijelom našem asortimanu!

Šport / Natjecanje

Nastavite pregledavati bez prihvaćanja >
O kolačićima i drugim elementima za praćenje
Gumelider.com.hr (AD TYRES) i njegovi partneri (Google, Hotjar, Microsoft) upotrebljavaju zapisnike o povezivanju (kolačiće) i druge elemente za praćenje (mrežna pohrana) kako bi zajamčili pravilno funkcioniranje mrežnog mjesta, olakšali vaše pregledavanje mrežnog mjesta, provodili statistička mjerenja i prilagođavali reklamne kampanje. Kolačići i drugi elementi za praćenje pohranjeni na vašem uređaju vjerojatno sadržavaju osobne podatke. Također, ne postavljamo nikakve kolačiće ili druge elemente za praćenje bez vašeg besplatnog i informiranog pristanka, osim onih koji su bitni za rad mrežnog mjesta. Zadržavamo vaš odabir tijekom šest mjeseci. Svoj pristanak možete povući u bilo kojem trenutku posjetom stranice posvećene kolačićima i drugim elementima za praćenje. Možete odabrati pregledavanje bez prihvaćanja pohranjivanja kolačića ili drugih elemenata za praćenje. Odbijanjem se ne onemogućava pristupanje uslugama AD TYRES. Za više informacija pogledajte stranicu posvećenu kolačićima i drugim elementima za praćenje.
Prilagodi kolačiće
LiveChat
Desila se greška, molimo pokušajte ponovno ili nas kontaktirajte ukoliko ona potraje.