Kontaktirajte nas

Molimo odaberite uslugu koju želite dodati.

Ukoliko trebate savjet, zahtjev za informacijama o nekom proizvodu, itd.

Komercijalna usluga

Prijava problema sa isporukom, otkazivanje narudžbe, problem s gumama, itd.

Usluga nakon prodaje

Kontaktirajte komercijalnu uslugu

Pozor!

Svaka reklamacija koja se tiče narudžbe koja je u tijeku mora biti upućena usluzi nakon prodaje kako biste dobili odgovor.

Radno vrijeme: Pon-pet od 9:00 do 17:00 sati

Whatsapp Messenger

Želite li informacije o našoj stranici ili proizvodima? Naš prodajni tim daje informacije od ponedjeljka do petka, od 09:00 do 17:00 sati.

Odaberite dolje kategoriju koja najbolje odgovara Vašem zahtjevu

Kontaktirajte uslugu za klijente

Naša usluga nakon prodaje funkcionira putem ticketa za problem. Kako biste otvorili ticket, povežite se na svoj račun i kliknite na link: otvoriti ticket. Naši agenti će dati sve od sebe da učinkovito riješe problem.

Nastavite pregledavati bez prihvaćanja >
O kolačićima i drugim elementima za praćenje
AD TYRES (Gumelider.com.hr) i njegovi partneri (Google, Hotjar, Microsoft) upotrebljavaju zapisnike o povezivanju (kolačiće) i druge elemente za praćenje (mrežna pohrana) kako bi zajamčili pravilno funkcioniranje mrežnog mjesta, olakšali vaše pregledavanje mrežnog mjesta, provodili statistička mjerenja i prilagođavali reklamne kampanje. Kolačići i drugi elementi za praćenje pohranjeni na vašem uređaju vjerojatno sadržavaju osobne podatke. Također, ne postavljamo nikakve kolačiće ili druge elemente za praćenje bez vašeg besplatnog i informiranog pristanka, osim onih koji su bitni za rad mrežnog mjesta. Zadržavamo vaš odabir tijekom šest mjeseci. Svoj pristanak možete povući u bilo kojem trenutku posjetom stranice posvećene kolačićima i drugim elementima za praćenje. Možete odabrati pregledavanje bez prihvaćanja pohranjivanja kolačića ili drugih elemenata za praćenje. Odbijanjem se ne onemogućava pristupanje uslugama Gumelider.com.hr. Za više informacija pogledajte stranicu posvećenu kolačićima i drugim elementima za praćenje.
LiveChat
Whatsapp Messenger