1. Opća načela
 2. Koja je definicija pojmova pomoću kapitalnog pisma?
 3. Povelja što učiniti?
 4. Koji su prikupljeni podaci?
 5. Zašto se koriste vaši podaci?
 6. Koliko dugo traju vaši podaci?
 7. s kim se dijele vaši podaci?
 8. Vaši se podaci prenose izvan Europske unije?
 9. Kako su zaštićeni vaši podaci?
 10. koja su vaša prava?
 11. kako prikupljati podatke koji se odnose na maloljetnike?
 12. Što su kolačići i drugi slični slijedeći -up tehnologije?
 13. Kako ćete biti upozoreni na promjene povelje?
 14. kako nas kontaktirati?

1. Opći principi

AD Tyres International SLU, Société de Droit Andor de Form Societat granicada Nepesonalna s kapitalom od 1.000.000 eura, registrirana u Andora Trade and Company registriraju se pod brojem 16339, čije je sjedište sesira C. Prat de la Creu, 59-65, Andorra la Vella (Kneževina Andorre), E-pošta: dpo@adtyre.com, Telefon: +376 810 888, (u daljnjem tekstu "AD TYRES") Izrada aktivnosti elektroničke trgovine, nudi putem web stranice https://www.gumelider.com.hr/ (u daljnjem tekstu " Web mjesto ”) Prodaja guma i pridruženih proizvoda.

U kontekstu ove aktivnosti, oglasne gume se dovode do prikupljanja na mreži ili telefonom podataka koji omogućuju izravno ili neizravno kupce, korisnike web stranice ili čak treće strane (u nastavku neselektivno "dotične osobe" ili " vi ") i provodite jednu ili više obrade ovih podataka. Zbirka oglasnih guma podataka o dotičnim osobama nikada se ne provodi neizravno, to jest s trećim izvorom.

AD gume, čiji su kontaktni podaci spomenuti gore, odgovorne su za obradu podataka jer određuje svrhe i sredstva ovih tretmana.

Što se tiče određenih bankarskih podataka, Ad Guyres dijeli odgovornost za njihovu obradu zajednički s tvrtkom GoCardless SAS, pojednostavljenu kompaniju za zajedničko uređenje registrirane u pariškoj trgovini i kompanije registriraju se u okviru broja 8344222180 čiji se sjedište nalazi 7 Madrida u Parizu ( 75008). Dodatne informacije o tome kako GoCardless upravlja vašim bankarskim podacima i vaša prava koja se odnose na zaštitu podataka su dostupna Evo.

Što se tiče određenih navigacijskih podataka prikupljenih od strane kolačića, oglasne gume dijeli odgovornost za njihovo liječenje zajedno s tvrtkama trećih strana koji ćete pronaći popis i dodatne detalje na stranici kolačić.

AD Tyres je imenovao službenika za zaštitu podataka u primjeni članka 37. Uredbe (EU) 2016/679 Europskog parlamenta i Vijeća od 27. travnja 2016. (u daljnjem tekstu RGPD) čiji su kontaktni podaci dpo@adtyre.com .

Podaci prikupljene oglasnim gumama konkretnije obrađuju podružnica tvrtke Ad Guys osnovana na teritoriju Malta, a to su Ad Tires International EU, zabilježena pod brojem OC 1277, čije se sjedište nalazi razina 3 (nastavite Br. 2407), Business Center Tower, Tower Street, Swatar, Birkirkara BKR 4013 (Malta).

Ove obrade podataka stoga se smatra da se provode na teritoriju Europske unije u primjeni razmatranja 22 i članka 3.1 RGPD i podliježu ovom zakonodavstvu.

Pored toga, malteški zakon o zaštiti podataka iz 2018. (CAP 586) također je primjenjiv na obradu podataka prema članku 4 (2) (a) ovog zakona.

Pozvani ste da pažljivo pregledavate ovu Povelju o povjerljivosti (u daljnjem tekstu "Povelja") i da zabilježite njegov sadržaj.

2. Koja je definicija izraza pomoću velikih slova?

Riječi ili izrazi počevši od kapitalnog slova imaju dolje navedenu definiciju.

AD tyres
označava tvrtku identificiranu u prvom odlomku članak 1 .
charter
na definiciju navedenu u članak 1 .
račun poziva
Odnosi se na račun koji bilo koji kupac može stvoriti sa stranice https://www.gumelider.com.hr/moj-racun/.
podaci (s)
označava sve osobne podatke, to jest sve informacije koje se odnose na identificiranu ili prepoznatljivu prirodnu osobu, podrazumijeva se koja se smatra prepoznatljivom osobom koja se može, izravno ili neizravno, prepoznati u Posebno u odnosu na identifikator, kao što je ime, identifikacijski broj, podaci o lokaciji, internetski identifikator ili na jedan ili više specifičnih elemenata specifičnih za njezin fizički, fiziološki, genetski, genetski, genetski identitet psihički, ekonomski, kulturni ili društveni .
bankarski podaci
na definiciju navedenu u članak 4 .
podaci o narudžbi
na definiciju navedenu u članak 4 .
navigacijski podaci
na definiciju navedenu u članak 4 .
Tehnički podaci
na definiciju navedenu u članak 4 .
dotične osobe (i)
na definiciju navedenu u članak 1 .
proizvod (i)
označava gume ili pridružene proizvode (naplatci, lanci itd.) Na prodaju se na prodaju na prodaju.
rgdp
na definiciju navedenu u članak 1 .
web mjesto
na definiciju navedenu u članak 1 .
tretman (i)
označava bilo koju operaciju ili bilo koji skup obavljenih operacija ili ne koristeći automatizirane procese i primjenjuju se na podatke, kao što su prikupljanje, registracija, organizacija, strukturiranje, očuvanje, prilagodba ili modifikacija, ekstrakcija, Savjetovanje, uporaba, komunikacija prijenosom, širenje ili bilo koji drugi oblik pružanja, zbližavanja ili međusobne povezanosti, ograničenja, 'brisanja ili uništavanja.
vi
na definiciju navedenu u članak 1 .

3. Povelja za što učiniti?

Ova vam je povelja dostupna tijekom prikupljanja vaših podataka kako biste osigurali potpunu transparentnost obrade vaših podataka koje su proveli oglasne gume pomoću opskrbe sažetim, lako dostupnim, lako razumljivim i formuliranim u jasnom i Jednostavni uvjeti.

U slučaju da bilo koje informacije nisu dovoljno jasne, pozivamo vas da nas kontaktirate na vašu udobnost ili slanjem e -pošte na adresu dpo@adtyre.com ili putem obrasca za pristup kontaktima ovdje.

Povelja se primjenjuje na vaše podatke prikupljene i obrađene od strane oglasnih guma u okviru sljedećih aktivnosti i za koje su AD gume odgovorne za liječenje:

 • Vaša upotreba web mjesta, u ovom uključivom jednostavnoj navigaciji na drugom;
 • Stvaranje i upotreba vašeg korisničkog računa putem web stranice;
 • Kupnja proizvoda koje nude oglasne gume putem web mjesta; ili
 • Svi kontakt s službom za korisnike.

Ova se povelja ne primjenjuje na bilo koju drugu obradu podataka provedene u drugom kontekstu od onog gore opisanog i za koje gume oglasa nisu kontroler.

4. Koji se podaci prikupljaju?

Podaci prikupljeni na Express zahtjevu AD gume

Oglasne gume izrađuju zahtjev za prikupljanje podataka u različito vrijeme, a posebno tijekom:

 • Upotreba web mjesta;
 • Shvaćanje naloga na mjestu;
 • Stvaranje korisničkog računa na web mjestu; ili
 • Bilo koja komunikacija s službom za korisnike.

Ovi prikupljeni podaci (u daljnjem tekstu " Podaci o narudžbi ") posebno se sastoje u:

 • Vaše ime;
 • Vaše ime;
 • Vaš datum rođenja;
 • Vaša poštanska adresa;
 • Vaša adresa e -pošte;
 • Vaš telefonski broj;
 • Vaša zemlja;
 • Vaš Intra-Community PDV.

U smislu plaćanja, ovi podaci prikupljeni na našem Express zahtjevu (u daljnjem tekstu " bankarski podaci ") sastoje se od broja vaše kreditne kartice, datuma isteka i CVC -a (ili vizualnog kriptograma koji se nalazi na Nazad karte), koji se prenose pružateljima usluga plaćanja: checkout.com, Hipay ili Braintree.

S obzirom na plaćanje PayPal Services, bankarski podaci izravno prikupljaju ova tvrtka s vama prilikom stvaranja vašeg računa. PayPal je tada isključivo odgovoran za obradu ovih podataka.

Koristimo GoCardless za upravljanje uzorcima putem vašeg IBAN -a. Dodatne informacije o tome kako GoCardless upravlja vašim bankarskim podacima i vaša prava koja se odnose na zaštitu podataka su dostupna: Evo.

Neki podaci o narudžbi (ime, prezime, adresa, telefonski broj, zemlja, adresa e -pošte) i bankarski podaci Uvjeti zaključak ugovora s oglasnim gumama. Slijedom toga, svaka suzdržanost od vas da nam komunicirate ovi podaci će vas spriječiti da dovršite vašu narudžbu.

Podaci prikupljaju automatski AD TYRES

AD TYRES se dovodi do prikupljanja, posebno prilikom pregledavanja web mjesta, neki od vaših podataka automatski putem vašeg uređaja (računalo, tablet, mobilni telefon itd.). Ti se podaci mogu prikupiti čak i u nedostatku naloga. Ova se kolekcija uglavnom provodi pomoću kolačića.

Ovi podaci (u daljnjem tekstu " Tehnički podaci ") posebno se sastoje u:

 • Vaša IP adresa (identifikacijski broj dodijeljen vašem uređaju kao dio njegove internetske veze);
 • Vaša MAC adresa (fizički identifikacijski broj pohranjen na vašoj mrežnoj kartici ili mrežnom sučelju);
 • Vaš IMEI broj (identifikacijski broj vaše mobilne telefonije);
 • Operativni sustav vašeg uređaja (Microsoft Windows, Mac OS X, Android, IOS itd.);
 • Vaš operater mobilne telefonije;
 • Vaš davatelj pristupa internetu;
 • Preglednik koji koristite (Internet Explorer, Google Chrome, Firefox itd.); ili
 • Vremenska zona koju koristi vaš uređaj.

Podaci prikupljeni automatski putem vašeg uređaja sastoje se i od podataka o vašoj navigaciji (u daljnjem tekstu " Navigacijski podaci ") kao:

 • Stranice koje ste posjetili;
 • Datum vašeg posjeta;
 • Vrijeme provedeno na svakoj posjećenoj stranici;
 • Veze koje ste aktivirali;
 • Ponude kojima ste se savjetovali;
 • Proizvodi koje ste tražili;
 • Naredbe koje ste postavili; ili
 • Vaše navike potrošnje proizvoda.

5. Zašto se koriste vaši podaci?

Obrada osobnih podataka može se provesti samo u dvostrukom stanju da se temelji na:

 • A Zakonsko opravdanje navedeno u članku 6.1 GDPR (suglasnost, izvršavanje ugovora, poštivanje zakonske obveze, zaštita od vitalnih interesa, misija od javnog interesa ili legitimni interes menadžera)) ; i
 • Jedna ili više Svrha (s) Eksplicitne (S), legitimne (i) i određene od strane kontrolera.

Tablica u nastavku navodi tretmane koje provodi oglasne gume, a za svaku od njih, zakonsko opravdanje i dotični podaci.

Naziv liječenja svrhe zakonsko opravdanje dotični podaci
Narudžba
 • Odgovorite na sve vaše zahtjeve za narudžbu
 • Uzmite u obzir i izvršite svoju narudžbu
 • Napravite isporuku i eventualno montažu
UGOVOR
 • Podaci narudžbe
Pojedinačna transakcija bankovnom karticom
 • Izvršite plaćanje narudžbe
 • Upravljanje bankarskim transakcijama u odbacivanju
UGOVOR
 • Bankarski podaci (CB)
Olakšavanje naknadnih kupovina
 • Spremite bankovne podatke kako biste olakšali buduće kupnje
Pristanak
 • Bankarski podaci (CB)
Rujna
 • Prijenos vašeg Ibana na davatelja usluga bez GoCardless
UGOVOR
 • Bankarski podaci (IBAN)
Pritužba na plaćanje
 • Upravljanje bilo kakvim pritužbama vlasnika bankovne kartice koje se koristi prilikom plaćanja narudžbe
UGOVOR
 • Bankarski podaci
Nakon prodajne usluge
 • Upravljanje pritužbama
 • Obavijestite o izmjeni Povelje ili općim uvjetima prodaje
 • Upravljanje odnosima s kupcima (zahtjevi, komentari i prijedlozi) nakon narudžbe
 • Upravljanje nadoknadama
UGOVOR
 • Podaci narudžbe
 • Bankarski podaci
Korisnički račun
 • Olakšajte svoje sljedeće naredbe izbjegavajući novu uputnicu elemenata koji su već priopćeni AD Tyres
Pristanak
 • Podaci narudžbe
Bilten (uključujući komercijalne ponude Ad Tyres)
 • Izvršite svoju pretplatu na naš bilten (uključujući Ad Tyres komercijalne ponude)
Pristanak
 • Podaci narudžbe (adresa e -pošte)
Poslovne ponude AD Tyres
 • Provođenje kampanja izravnog istraživanja za Proizvode AD Tyres
 • Provođenje AdWords kampanja za proizvode AD Tyres
Legitiman interes (4)
 • Podaci o Narudžbi
 • Tehnički Podaci
 • Podaci o Navigaciji
 • Podaci Izdavača Usluga
 • Podaci Trećih Strana
Ciljane reklame
 • Prilagodite naše reklamne poruke svojim potrebama i navikama
Pristanak (kolačići)
 • Tehnički podaci
 • Navigacijski podaci
Korisničko iskustvo
 • Personalizirajte iskustvo vaše web stranice prema vašim potrebama i vašim navikama
 • Ubrzajte navigaciju na web mjestu
Pristanak (kolačići)
 • Tehnički podaci
 • Navigacijski podaci
Statistika
 • Provesti i analizirati statističke studije
Legitimni interes (1) i pristanak (kolačić)
 • Podaci narudžbe
 • Tehnički podaci
 • Navigacijski podaci
Kvaliteta
 • Analizirajte tehničke probleme s kojima se susreće upotreba web mjesta
 • Otkrivanje anomalije informacijskog sustava
Legitimni interes (2)
 • Tehnički podaci
 • Navigacijski podaci
Prevara
 • Otkrivanje krivotvorenja i tehnološke prijevare
Legitimni interes (3)
 • Podaci narudžbe
 • Tehnički podaci
 • Navigacijski podaci

(1) Legitimni interes AD Tyres je biti u stanju samostalno i poboljšati zahvaljujući statističkom alatu.

(2) Legitimni interes AD Tyres je osigurati kvalitetu njegove usluge.

(3) Legitimni interes AD Tyres je spriječiti prijevaru.

(4) Legitimni interes je onaj naveden u uvodnoj izjavi (47) GDPR-a koji navodi: «Obrada osobnih podataka u svrhu izravnog marketinga može se smatrati da se provodi u skladu s legitimnim interesom». Taj legitimni interes posebno uključuje održavanje redovitog poslovnog odnosa s Vama.

6. Koliko dugo se čuvaju vaši podaci?

Gume oglasa čine počast da vaše podatke čuvaju u obrascu koji omogućava vašu identifikaciju za razdoblje koje ne prelazi ono što je potrebno s obzirom na svrhe za koje su obrađene.

Tablica u nastavku označava trajanje očuvanja za svaku vrstu podataka prema obradi za koju se koriste.

Podaci liječenje Trajanje stajanja u aktivnoj bazi (1) Trajanje trajanja u srednjem arhiviranju (2)
Podaci narudžbe Narudžba 3 godine od posljednjeg reda n/a*
Nakon prodajne usluge 3 godine od posljednjeg reda n/a
Korisnički račun 3 godine od zadnje veze s računom klijenta ili dok se pristanak ne povuče ako dođe prije n/a
Poslovne ponude AD TYRES 2 godine od posljednje narudžbe n/a
Bilten Sve do vašeg odjava ili 3 godine od posljednje veze s računom kazne ako ovaj rok dođe prije n/a
Statistički 3 godine od posljednjeg reda n/a
Prevara n/a 5 godina od prikupljanja dotičnih podataka
Bankarski podaci (3) Transakcija (CB) Do potpune plaćanja narudžbe n/a
Pritužba na plaćanje n/a 13 mjeseci od datuma zaduživanja
ili
15 mjeseci u slučaju plaćanja s odgođenim zaduživanjem
Nakon prodajne usluge Do isteka roka za koji se oglasne gume obvezuju nadoknaditi naredbu (posebno razdoblje povlačenja ili razdoblje otkazivanja naloga) n/a
SEPA uzorak (IBAN) Vrijeme za prijenos IBAN -a na Gocardless n/a
Omogućivanje naknadnih kupovina (CB) Do povlačenja pristanka ili do isteka valjanosti bankovne kartice ako prije intervenira n/a
Tehnički podaci Ciljane reklame Pogledajte kolačiće n/a
Komercijalna ponuda AD Tyres
Korisničko iskustvo
Kvaliteta
Statistika
Prevara
Navigacijski podaci Ciljane reklame Pogledajte kolačiće n/a
Korisničko iskustvo
Komercijalna ponuda AD Tyres
Kvaliteta
Statistika
Prevara

*n/a znači nepropusno.

(1) Očuvanje aktivne osnove sastoji se u očuvanju podataka koji su dotični u bazi koji se koriste u svrhu dotičnog liječenja.

(2) Srednje arhiviranje sastoji se od očuvanja podataka u ograničenim uvjetima pristupa (i) bilo u određenoj arhivskoj bazi, različitom od aktivne baze, s ograničenim pristupom onima koji su zainteresirani da to znaju zbog njihove funkcije, (ii) bilo u aktivnom Baza, pod uvjetom da je izolacija arhiviranih podataka pomoću logičkog razdvajanja (upravljanje pristupom i autorizacije) kako biste bili nepristupačni osobama koje nemaju više interesa za njihovo liječenje.

(3) Podaci o bankarstvu nikada se ne čuvaju na oglasnim gumama, već u svojim partnerima za plaćanje (Checkout.com, Hipay, Braintree, GoCardless u slučaju).

7. S kime su vaši podaci?

Gume oglasa možda će morati dijeliti neke od vaših podataka s drugim subjektima navedenim u nastavku. U svim slučajevima, gume oglasa dijele samo ove podatke u granicama onoga što je strogo potrebno kako bi se osigurala svrha obrade vaših podataka putem oglasnih guma ili kako bi se osigurala precizna i legitimna svrha definirana od ovog primatelja.

Entiteti grupe kojoj pripadaju oglasne gume

Oglasne gume se dovodi do dijeljenja nekih vaših podataka s drugim entitetima grupe kojima oglasne gume posebno pripadaju da vas bolje znaju. Ovi drugi subjekti podložni su obvezama sličnim onima oglasnih guma za zaštitu vaših podataka.

Podozvolnici i pružatelji usluga trećih strana

AD gume se dovodi do dijeljenja nekih vaših podataka s podizvođačima i/ili pružateljima usluga trećih strana koji se koriste u sklopu opskrbe proizvoda i usluga Ad Guyres putem web stranice. Dijeljenje vaših podataka s ovim entitetima potrebno je za izvršavanje vaše narudžbe. Oglasne gume dijele samo podatke strogo potrebne za izvršavanje misije koja je povjerena tim subjektima nakon što su ugovorno osigurale svoje obveze potonjeg kao i one koje su preuzete u ovoj povelje u smislu vaših podataka.

To su uglavnom sljedeći subjekti:

 • GROUPE CONSEIL ET GESTION (tehnološki podugovor)
 • OVH (Smještaj za mjesto)
 • HOTJAR (Analitički kolačić)
 • GOOGLE (Oglašavajući kolačić)
 • MICROSOFT (Oglašavajući kolačić)
 • CHECKOUT.COM (Davatelj usluga plaćanja)
 • HIPAY (Davatelj usluga plaćanja)
 • BRAINTREE (Davatelj usluga plaćanja)
 • GOCARDLESS (Davatelj usluga plaćanja)
 • PAYPAL (Davatelj usluga plaćanja)
 • DPD (Davatelj usluga dostave)
 • GLS (Davatelj usluga dostave)
 • UPS (Davatelj usluga dostave)
 • DHL (Davatelj usluga dostave)
 • SEUR (Davatelj usluga dostave)
 • CHRONOPOST (Davatelj usluga dostave)
 • BOOMERANG (Davatelj usluga dostave)
 • TNT (Davatelj usluga dostave)

To su i partneričke garaže čiji je popis dostupan ovdje.

Izuzetan slučaj

AD Tyres mogu se dovesti do izuzetnog dijeljenja vaših podataka u sljedećim slučajevima: (i) kao dio spajanja, stjecanje svih ili dijela oglasnih guma, imovine ili bilo koje druge slične operacije, (ii) kada se nametne ova podjela prema zakonu, propis, nadležno pravosudno ili administrativno tijelo; ili (iii) za zaštitu prava i/ili sigurnosti pojedinca, kako bi se spriječila ili poduzela mjera u vezi s ilegalnim ili pretpostavljenim ilegalnim aktivnostima ili branila prava, imovinu i sigurnost guma; (iv) Da biste izvršili i zajamčili obveze koje su preuzele oglasne gume u vašem interesu za kontekst ove povelje.

8. Prenose li se vaši podaci izvan Europske unije?

Vaši se podaci obrađuju i pohranjuju uglavnom na teritoriju Malta, koji se teritorij nalazi u Europskoj uniji.

Međutim, tvrtka oglasnih guma uspostavljenih na teritoriju kneževine Andore koja se nalazi izvan Europske unije dovedena je do pristupa tim podacima.

by Odluka od 19. listopada 2010. , Europska komisija rekla je da se smatra da Andora osigurava odgovarajuću razinu zaštite osobnih podataka prenesenih iz Europske unije.

Osim toga, oglasne gume ne mogu isključiti da se vaši podaci prenose na druga teritoriji izvan Europske unije (EU) i na Europsko gospodarsko područje (EEE), a posebno na teritorijima, gdje je diploma zaštita osobnih podataka manje u usporedbi s Europska unija.

U ovoj posljednjoj hipotezi, oglasne gume se obvezuju provjeriti postojanje mjera ili poduzeti odgovarajuće mjere kako bi se osigurala razina zaštite vaših zadovoljavajućih podataka, poput:

 • Odluka o adekvatnom Europskoj komisiji dotične zemlje;
 • Tipične ugovorne klauzule Europske komisije ili ugovorno ugovorno ugovor koje je usvojilo kontrolno tijelo, na koje je primatelj dostavljen i od kojih nas možete zatražiti kopiju jesu li one formalno potpisane;
 • Unutarnja poslovna pravila;
 • Odobreni kodeks ponašanja ili odobreni mehanizam za certificiranje (koji sadrži obvezujuće i izvršnu obvezu od strane primatelja izvan EU -a za primjenu odgovarajućih jamstava);
 • Administrativni aranžman ili pravno obvezujući i izvršni tekst uzet kako bi se omogućila suradnja između javnih tijela.

Pretpostavljajući ove glavne partnere u oglasnim gumama, evo zemalja odredišta podataka i usvojenih odgovarajućih jamstava.

primatelji zemlja garancije
GCG Francuska Europska unija
OVH Njemačka Europska unija
HOTJAR Malta Europska unija
GOOGLE UJEDINJENE DRŽAVE Upišite i ovjerene ugovorne klauzule zaštitni štit
MICROSOFT UJEDINJENE DRŽAVE Upišite i ovjerene ugovorne klauzule zaštitni štit
CHECKOUT.COM Ujedinjeno Kraljevstvo Odluka o adekvatnosti od 28. lipnja 2021
HIPAY Francuska Europska unija
BRAINTREE UJEDINJENE DRŽAVE Upišite i ovjerene ugovorne klauzule zaštitni štit
GOCARDLESS Ujedinjeno Kraljevstvo Odluka o adekvatnosti od 28. lipnja 2021
PAYPAL UJEDINJENE DRŽAVE Upišite i ovjerene ugovorne klauzule zaštitni štit
DPD Francuska Europska unija
GLS Nizozemska Europska unija
UPS UJEDINJENE DRŽAVE Upišite i ovjerene ugovorne klauzule zaštitni štit
DHL Njemačka Europska unija
SEUR Španjolska Europska unija
CHRONOPOST Francuska Europska unija
BOOMERANG Francuska Europska unija
TNT Nizozemska Europska unija

9. Kako su vaši podaci zaštićeni?

AD Tyres je implementirao fizičke, tehničke, administrativne i organizacijske sigurnosne mjere prilagođene kako bi zaštitili vaše podatke od pristupa, upotrebe, gubitka, slučajnog uništenja, oštećenja, leta ili neovlaštenog ili ilegalnog širenja ovih podataka.

Unatoč svojim kontinuiranim naporima, oglasne gume ne mogu se obratiti da jamče rezultat u smislu sigurnosti vaših podataka i poziva vas da prijavite bilo koje gore spomenute poteškoće koje biste znali.

Da biste to učinili, možete se obratiti korisničkoj službi, po svojoj pogodnosti, bilo slanjem e -pošte na adresu dpo@adtyre.com ili putem pristupačnog obrasca za kontakt ovdje .

Ova je web lokacija zaštićena Recaptcha, Povelja o povjerljivosti i Uvjeti korištenja From Google primjenjuju se na ovu uslugu.

10. Koja su vaša prava?

U skladu s zakonodavstvom na snazi, u nastavku ste navedena prava s obzirom na vaše podatke:

 • pravo pristupa vašim podacima:

  Ovo je mogućnost za dobivanje potvrde oglasnih guma koje se tiču podataka koji se tiču ili ne obrađuju, kao i pristup navedenim podacima i sljedećim informacijama: svrhe, kategorije podataka, primatelje ili kategorije primatelja, trajanje roka ili Kriteriji za određivanje ovog trajanja, vaša prava u vezi s tim podacima, pravo unošenja žalbe s kontrolnim tijelom i, ako je potrebno, izvorom prikupljanja podataka i postojanja automatizirane odluke -donošenja ovih podataka.

  Također imate pravo, kada se vaši podaci prebacuju u treću zemlju ili međunarodnu organizaciju, da biste bili informirani o odgovarajućim jamstvima u vezi s ovim prijenosom.

  U primjeni prava na pristup, oglasne gume pružaju vam kopiju podataka i mogu zahtijevati plaćanje razumnih troškova na temelju administrativnih troškova za bilo koju dodatnu kopiju koju ćete tražiti. Ako imate zahtjev elektroničkim sredstvima, informacije će se pružiti u elektroničkom obliku zajedničke uporabe, osim ako ne tražite da je to drugačije.

 • Pravo ispravljanja vaših podataka:

  To je mogućnost da od AD guma dobijete ispravljanje, što je prije moguće, vaših podataka koji bi bili netočni ili, uzimajući u obzir svrhe obrade, nepotpuni (možete dati dodatnu izjavu za ovu svrhu);

 • Pravo na brisanje vaših podataka:

  Ovo je mogućnost da što prije dobijete gume oglasa, što je prije moguće, iz jednog od sljedećih razloga:

  • Ovi podaci više nisu potrebni s obzirom na svrhe za koje su prikupljeni ili se obrađuju na drugi način;
  • Uklonite svoj pristanak na kojem se obrada ovih podataka temelji na obradi da za ovu obradu ne postoji druga pravna osnova;
  • Protivite se obradi ovih podataka pod dolje navedenim uvjetima s obzirom na vaše pravo protivljenja;
  • Podaci su bili predmet ilegalne obrade;
  • Podaci se moraju izbrisati kako bi se u skladu s pravnom obvezom na koju su gume oglasa podložne; ili
  • Podaci su prikupljeni u sklopu ponude usluge Information Company za djecu.

  Ako su podaci koji se traže, brisanje je objavljeno od strane oglasnih guma, razumne mjere uzimajući u obzir dostupne tehnologije i troškove implementacije moraju se poduzeti, uključujući tehničke, kako bi se informirali menadžeri o obradi koji obrađuju ove podatke da ste zatražili brisanje od strane potonjeg bilo koje veze na ove podatke ili bilo koje kopije ili reprodukcije.

  Ovo pravo na brisanje ne odnosi se na mjeru da je tretman neophodan:

  • Izvršavanje prava na slobodu izražavanja i informacija;
  • U skladu s pravnom obvezom koja zahtijeva liječenje predviđenom zakonom Unije ili zakonom države članice kojoj je kontrolor podložan ili izvršiti misiju od javnog interesa ili se odnose na 'vježbanje javnosti ovlaštenje koje se ulaže u kontrolor;
  • Iz javnog interesa za područje javnog zdravlja;
  • U arhivske svrhe u javnom interesu, za znanstvene ili povijesne istraživačke svrhe ili u statističke svrhe, ako je pravo na brisanje vjerojatno nemoguće ili ozbiljno ugroziti postizanje ciljeva navedenog liječenja; ili
  • Promatranje, vježbanje ili obrana zakonskih prava.
 • Pravo da se protivi obradi vaših podataka:

  Ovo je mogućnost suprotstavljanja obradi vaših podataka provedenih na temelju legitimnog interesa od strane oglasnih guma (u ovom je uključivanju profiliranja na temelju ovog opravdanja) ako ovaj tretman zapravo nije opravdan oglasnim gumama na legitimnim i Namerni razlozi koji bi prevladali nad vašim interesima, pravima i slobodama ili zbog promatranja, vježbanja ili obrane zakonskih prava.

  Ovo je također mogućnost da se suprotstavite liječenju u potrebe prospekta (uključujući profiliranje ako je povezano s takvim istraživanjima).

  Konačno, u smislu liječenja u statističke svrhe, to je mogućnost protivljenja takvom tretmanu iz razloga zbog vaše konkretne situacije, osim ako nije potrebno liječenje za misiju od javnog interesa.

 • Pravo na ograničavanje obrade vaših podataka:

  Ovo je mogućnost da dobijete AD gume ograničenje liječenja u jednom od sljedećih slučajeva:

  • Tijekom razdoblja potrebnog za provjeru točnosti podataka pomoću guma oglasa kada osporavate točnost ovih podataka;
  • Protivite se brisanju podataka iz ilegalne obrade i umjesto toga zahtijevate ograničenje njihove uporabe;
  • Podaci više nisu korisni za gume oglasa u okviru svrhe obrade, ali ostaju vam potrebni u kontekstu promatranja, vježbanja ili obrane zakonskih prava;
  • Tijekom trajanja potrebnih da bi se znalo da li legitimni razlozi progone oglasne gume prevladavaju nad vašim kada ste se suprotstavili tretmanu na temelju.

  U slučaju ograničenja obrade, podaci se mogu, s izuzetkom očuvanja, obraditi samo uz vaš pristanak ili za promatranje, vježbanje ili obranu zakonskog prava ili za zaštitu druge prirodne ili zakonske osobe, ili za za važni razlozi javnog interesa Unije ili države članice.

  AD gume će vas obavijestiti o podizanju ograničenja prije nego što bude učinkovito.

 • Pravo na prenosivost vaših podataka:

  To je mogućnost da iz guma oglasa dobijete komunikaciju vaših podataka koji su navedeni u gumama oglasa u strukturiranom formatu, a stroj se obično koristi i čitljive i prenosite ove podatke u drugi entitet (ovaj prijenos osigurava vi ili, ako je to je tehnički moguće, prema oglasnim gumama), kada se obrada provodi pomoću automatiziranih procesa i temelji se na pristanku ili na ugovoru;

 • pravo na povlačenje vašeg pristanka:

  To je mogućnost da povučete svoj pristanak iz bilo koje obrade vaših podataka koji su provedeni na temelju vašeg prethodnog pristanka. Povlačenje pristanka ne ugrožava zakonitost liječenja na temelju pristanka prije ovog povlačenja.

Da biste iskoristili gore navedena prava, pozvani ste da nam se pridružite u vašoj pogodnosti:

 • bilo slanjem e -pošte na adresu: dpo@adtyre.com
 • Bilo ispunjavanjem pristupačnog kontaktnog obrasca ovdje.

Da bi svoj zahtjev obrađivali što je moguće učinkovitije, AD Gume vas poziva da ga formulirate jasno i detaljno. Ako postoji sumnja u vaš identitet, oglasne gume mogu se zatražiti da im se pruže dodatne informacije potrebne za potvrdu vašeg identiteta.

Imate i:

 • Pravo na podnošenje žalbe nadzornoj vlasti:

  To je mogućnost da podnesete žalbu nadležnom kontrolnom tijelu, posebno u državi članici u kojoj je vaše uobičajeno prebivalište, vaše radno mjesto ili mjesto na kojem bi kršenje bilo počinjeno, ako uzmete u obzir da je obrada podataka Što se tiče vas predstavlja kršenje zakonodavstva.

Da bismo olakšali izvršavanje ovog prava, pozivamo vas da se obratite popisu tijela za kontrolu Ovdje.

11. Kako oglasne gume prikupljaju podatke koji se odnose na maloljetnike?

Proizvodi koje prodaju oglasne gume na svom mjestu nisu namijenjeni maloljetnicima. Slijedom toga, AD gume ne obrađuju podatke koji se odnose na maloljetnike ili mogu samo pretpostaviti podatke posjetitelja na web mjestu ili njegovih kupaca izravno ili neizravno maloljetnika.

12. Što su kolačići i druge slične tehnologije praćenja?

AD gume koriste kolačiće i druge slične tehnologije, koje će vjerojatno prikupiti neke od vaših podataka. Ovi kolačići omogućuju poboljšanje iskustva pregledavanja na web mjestu, pružanje informacija o radu i kvaliteti naše web stranice i doprinos opskrbi ciljanih reklama.

Ad Guys prikuplja vaš prethodni pristanak putem transparenta na početnoj stranici web mjesta tijekom vaše prve veze s tim IT alatima. Vaš pristanak ponovno zatraže od gumenih guma u istim uvjetima nakon isteka razdoblja od trinaest mjeseci nakon prethodne prikupljanja vašeg pristanka.

Oglasne gume snažno vas pozivaju da se savjetujete na stranici "kolačiće" za više informacija.

13. Kako ćete biti upozoreni na promjene povelje?

AD gume se dovodi do periodično mijenjanja ove povelje kako bi se uzelo u obzir zakonodavna kretanja u vezi s zaštitom vaših podataka.

Gume oglasa obavijestit će vas o bilo kojoj izmjeni ili ažuriranju putem obavijesti poslane na vašu adresu e -pošte i/ili prividne obavijesti na web mjestu.

14. Kako nas kontaktirati?

Gume oglasa su vam na raspolaganju da odgovorite na sva vaša pitanja o ovoj povelji.

Da biste nas kontaktirali, vi ste pozvani da nas stignete po vašu udobnost:

 • bilo slanjem e -pošte na adresu: dpo@adtyre.com
 • Bilo ispunjavanjem pristupačnog kontaktnog obrasca ovdje.
LiveChat
Whatsapp Messenger