Povelja o moderiranju

Korisnik može ostaviti komentar ili mišljenje o: proizvodu, partneru za uređivanje ili našoj web-lokaciji. Da bi to učinio, on će odabrati korisničko ime (svoje ime ili pseudonim). Korisnik je obaviješten da korišteni pseudonim može biti podvrgnut moderiranju i ni na koji način ne smije kršiti pravo intelektualnog vlasništva treće strane ili kršiti dolje navedene uvjete. Korisnik je odgovoran za komentare koje šalje na Stranicu; vezan je za pravne i regulatorne odredbe koje su na snazi, posebno one koje suzbijaju zlouporabe slobode izražavanja.

AD TYRES INTERNATIONAL SLU zadržava pravo da ne objavi ili obriše komentar koji bi bio u suprotnosti sa sljedećim uvjetima i posebno:

  • nasilni, pogrdni, uvredljivi, nedopušteni ili opsceni komentari;
  • bilo kakvog narušavanja privatnosti, i općenitije osobnih prava bilo koje osobe,
  • primjedbi koje potkopavaju ljudsko dostojanstvo,
  • bilo koji komentar koji omalovažava, degradira ili uznemirava bilo kojeg drugog korisnika, naših zaposlenika ili naših partnera;
  • poticanja na nasilje, počinjenje kaznenog djela,
  • bilo koje povrede zaštite osobnih podataka treće strane,
  • sadržaj koji krši prava intelektualnog vlasništva trećih strana (u određenim člancima, djelima), za koje nema potrebna ovlaštenja autora i / ili dodjeljuje.

Poruke koje ne poštuju ova pravila mogu se izbrisati bez najave.

Kao takav, autor neobjavljenog komentara bit će obaviješten e-poštom što je prije moguće o razlozima zbog kojih obavijest nije objavljena.

Korisnici mogu zatražiti objašnjenja za moderiranje pomoću adresa kontakata web-lokacije (navodeći vašu e-poštu, nadimak i URL dotičnog članka), ali nema komentara koji bi ukazivali na rad moderiranja. stavi on line.

U slučaju nepoštivanja ovih pravila, AD TYRES INTERNATIONAL SLU zadržava pravo sustavnog odbijanja korisnikovih komentara, privremenog ili trajnog ukidanja pristupa korisnikovom komentaru.

Moderiranje ne dopušta a priori otkrivanje svih nedopuštenih sadržaja, a osobito sadržaja koji krše prava trećih, korisnik jamči AD TYRES INTERNATIONAL SLU protiv bilo kakve radnje ili pritužbe nakon postavljanja na liniji komentara, ako se ispostavi da je nezakonita

AD TYRES INTERNATIONAL SLU pruža korisniku i vlastitim uslugama moderiranja uređaj za prijavu:

  • zlouporabe i komentare koji se mogu smatrati neusklađenim s ovim uvjetima korištenja ili zakonom;
  • sumnje u autentičnost mišljenja.

AD TYRES INTERNATIONAL SLU će biti oslobođen posljedica ovog upozorenja ako je izvješće dovoljno motivirano. Stoga će biti slobodan povući komentar koji smatra neusklađenim s ovim općim uvjetima korištenja ili zakonom, a to bez formalnosti ili preliminarnog upozorenja.

Korisnik će se pobrinuti da izbjegne off-topic, neutemeljene glasine, dezinformacije, viceve lošeg ukusa i sumnjive usporedbe. Da bi ga svi razumjeli, korisnik će napisati čitljive i razumljive poruke: nema SMS-a, komentare velikim slovima ili na stranom jeziku (osim iznimaka). Komentar nikada neće biti izmijenjen kako bi udovoljio zahtjevima Povelje, ali je izravno izbrisan. Komentari koji reagiraju na izbrisani komentar mogu se također izbrisati.

LiveChat
Whatsapp Messenger