Opći uvjeti prodaje

Naši opći uvjeti prodaje imaju za cilj da vas informiraju o vašim pravima.

Zaključak narudžbe

Kada korisnik poruči nešto putem interneta, mi odmah provjeravamo dostupnost proizvoda kako bi omogućili brzu dostavu. Ako se ispostavi da proizvod nije ili više nije dostupan, klijentu se novac vraća unutar 48 sati.

Proizvod

Tvrtka AD TYRES INTERNATIONAL SLU nije odgovorna za naznake navedene u dokumentima sa podacima o svakom proizvodu. Radi se o informativnim podacima koji dolaze od brojnih izvora.

Na klijentima je da se uvjere je li odabrani artikl odgovara njihovom vozilu. Ukoliko proizvod ne odgovara vašem vozilu, tvrtka AD TYRES INTERNATIONAL SLU ne snosi troškove povrata.

Cijena

Cijene se mijenjaju više puta dnevno. AD TYRES INTERNATIONAL SLU zadržava pravo da mijenja cijene proizvoda u jednom ili u drugom smislu, s tim da cijena ostaje ista za kupce koji su već naručili određeni proizvod

Dostava

Dostava se obavlja po cijeni koja je spomenuta u košarici tijekom kupnje. Mi smo odgovorni za eventualni gubitak ili krađu vašeg paketa. Mi ćemo vas također saslušati ukoliko imate neki problem, putem ulaznice u naš prostor do koje možete doći na vašem računu. Putem ove usluge lako i brzo rješavamo probleme dostave. Obično dostavljamo nakon 2 do 8 radnih dana. Taj se rok ne može jamčiti. Dešava se da paketi kasne zbog tumbanja ili nesreća tijekom prijevoza. Najkasnija granica dostave određena je na 20 dana nakon primitka vaše uplate. Pored toga, možete dobiti naknadu ako samo zatražite poništenje vaše narudžbe.

U slučaju dostave na kućnu adresu, prijevoznik će ostaviti obavijest ukoliko ste odsutni. Na klijentu je da stupi u kontakt sa prijevoznikom u najkraćem roku kako bi dobio ove artikle

U slučaju dostave kod montažera guma, na klijentu je da stupi u kontakt sa montažerom kako bi dogovorili sastanak. Moguće je dobiti broj za praćenje kako biste bili sigurni je li određena postaja za montažu primila vaše artikle. Garaža posjeduje i vaše podatke kako bi stupila u kontakt sa vama nakon primitka artikala.

Vraćanje

Klijent ima rok od sedam dana da o svom trošku vrati poručene proizvode. Rok teče od dana dostave. Proizvodi se moraju vratiti u originalnim ambalažama bez da su rabljeni ili oštećeni. Klijent će morati poslati pismo kako bi obavijestio tvrtku AD TYRES INTERNATIONAL SLU o vraćanju robe.

Da razjasnimo : AD TYRES INTERNATIONAL SLU može na sebe preuzeti vraćanje vašeg paketa, te će, u roku od 30 dana, vama vratiti novac od kojeg se oduzimaju troškovi vraćanja paketa.

Ako su artikli montirani ili rabljeni, novac za njih neće biti vraćen.

Tko smo mi?

AD TYRES INTERNATIONAL SLU
Sa kapitalom od 1.000.000 EUR
Carrer Bonaventura Armengol num 10, AD500 Andorra la Vella, Andorra
NRT : L-711448-M Recording Date : 30/05/2016
Email: cm(a)adtyre.com - Phone: +376 810 888

Kako postati dio našeg tima?

Nama se možete pridružiti samo putem obrasca za kontakt za komercijalna pitanja i putem ticketa za uslugu nakon prodaje

Ukoliko se želite pridružiti našim ekipama: kliknite ovdje.

Sigurnost isplate

Različite faze procesa plaćanja između kupca i našeg sustava plaćanja - HIPAY/BRAINTREE/CHECKOUT - potpuno su šifrirane i zaštićene. Protokol koji se koristi je SSL, povezan sa internet bankarstvom

To znači da informacije vezane za red i broj kreditne kartice ne cirkuliraju nesigurne na internetu.
Broj bankovne kartice se ne tiska na dokumente, račune, račune kreditnih kartica ili druge ispise.
Trgovac nema pristup brojevima kartica.
HIPAY/BRAINTREE/CHECKOUT ne zadržava brojeve kartica kad je transakcija obavljena do banke trgovca
To znači da nitko nema pristup podacima o kartici kupca bilo elektroničkim putem ili ispisima.

Rizik da broj kartice kupca bude provaljen tijekom kupnje u AD TYRES INTERNATIONAL SLU sa HIPAY/BRAINTREE/CHECKOUT je ravan nuli.

Aktivnosti vezane za ugovor o prodaji na daljinu vodi AD TYRES INTERNATIONAL EU sa sjedištem u Europi nivo 3 2407, Tower Business Center, Tower Street Swatar, BIRKIRKARA BKR 4013, MALTA - matični broj tvrtke OC 1277.

Plaćanje kreditnom karticom 3 puta

Opcija plaćanja u 3 rate dostupna je pod nižim uvjetima (isključeni su kompletni kotači).

Ukupni iznos vaše narudžbe Naknada za rezervaciju
0.00 Kn - 1 450.00 Kn 6.90%

Ne prihvaćaju se strane kartice, ekskluzivne kartice za povlačenje, kartice sa sustavnim autorizacijama (Electron, Maestro, Cirrus ...) i e-razglednice.

Plaćanje mjesečnih uplata vrši se kreditnom karticom ili izravnim zaduženjem.

Tri roka su sljedeća:

  • Rok 1 : dan vaše narudžbe, 1/3 iznosa narudžbe, uključujući naknade za rukovanje.
  • Rok 2 : 30 dana nakon narudžbe, 1/3 iznosa narudžbe, uključujući naknade za rukovanje.
  • Rok 3 : 60 dana nakon narudžbe, 1/3 iznosa narudžbe, uključujući naknade za rukovanje.

U slučaju odbijanja Vaše uplate, odobravamo vam 7 dana za reguliranje vaše situacije bez zateznih kamata, a zadržavate pravo na korištenje "mogućnosti plaćanja". Nakon tog razdoblja izgubit ćete pravo na korist od "sredstava plaćanja" i svi će iznosi biti odmah dospjeli. Kamata za zakašnjelo plaćanje bit će obračunata od datuma vaše narudžbe po tečaju ESB-a plus 10 bodova bez prethodne najave.

Primjenjivi zakon i nadležnost

Sadašnji Opći uvjeti prodaje i sporazum između AD TYRES INTERNATIONAL SLU i Kupca uređeni su Andoranskim zakonom.

AD TYRES INTERNATIONAL SLU će ipak tražiti prijateljsko rješenje prije nego što se poduzmu pravne radnje.