Generic

Generic Ventili visokog tlaka TR600 HP

Generic Ventili visokog tlaka TR600 HP
Na stanju

Besplatna dostava već za 72 sata

Cijena 195,99
Dostava Besplatna dostava

Značajke

  • Količina po jedinici pakiranja : 10
  • Jedinica pakiranja : 1
Opis
mišljenja
Slični artikli
Gumirani ventili visokog tlaka TR600 HP za gume na laganim vozilima i automobilima za kampiranje sa duljinom od 36 mm i promjerom od 11,5 mm, te tlakom za napuhivanje od maksimalno 7 bara. Ovi ventili su ispitani kako reagiraju u teškim uvjetima s kojima se suočavaju gume VU i automobila za kampiranje, poput povišenih temperatura, tlaka, brzine, itd.
Ventili TR600 HP namijenjeni su za naplatke čija debljina je između 1,8 i 3,8 mm. U slučaju veće debljine, bolje je uzeti metalni ventil. Ne rabite metalne produžetke sa ventilima visokog tlaka.
Toplo se preporučuje da se zamjena ventila obavlja kod svake promjene guma.
Nastavite pregledavati bez prihvaćanja >
O kolačićima i drugim elementima za praćenje
AD TYRES (Gumelider.com.hr) i njegovi partneri (Google, Hotjar, Microsoft) upotrebljavaju zapisnike o povezivanju (kolačiće) i druge elemente za praćenje (mrežna pohrana) kako bi zajamčili pravilno funkcioniranje mrežnog mjesta, olakšali vaše pregledavanje mrežnog mjesta, provodili statistička mjerenja i prilagođavali reklamne kampanje. Kolačići i drugi elementi za praćenje pohranjeni na vašem uređaju vjerojatno sadržavaju osobne podatke. Također, ne postavljamo nikakve kolačiće ili druge elemente za praćenje bez vašeg besplatnog i informiranog pristanka, osim onih koji su bitni za rad mrežnog mjesta. Zadržavamo vaš odabir tijekom šest mjeseci. Svoj pristanak možete povući u bilo kojem trenutku posjetom stranice posvećene kolačićima i drugim elementima za praćenje. Možete odabrati pregledavanje bez prihvaćanja pohranjivanja kolačića ili drugih elemenata za praćenje. Odbijanjem se ne onemogućava pristupanje uslugama Gumelider.com.hr. Za više informacija pogledajte stranicu posvećenu kolačićima i drugim elementima za praćenje.
LiveChat
Whatsapp Messenger