Guma Carlisle

Carlisle je marka guma koja je već mnogo godina poznata po kvaliteti svojih proizvoda. U tom pogledu, najviše su postigli svojim asortimanom guma za quad vozila.

Carlisle se trudi razmotriti osnovne čimbenike visokih performansi već od same proizvodnje guma, kao što su fleksibilnost, sposobnost skretanja i otpornost na udarce i perforacije.
Sve gume za quad vozila tvrtke Carlisle proizvode se u SAD-u. Ova marka nudi kompletan asortiman proizvoda iz tvornica koje su certificirane sa ISO.

Gume za quad vozila Carlisle

Najprodavaniji profili

Svi profili Carlisle

Pregledajte naš široki asortiman modela Carlisle i pronađite onaj koji savršeno odgovara vašim potrebama. Iskoristite najbolje cijene na cijelom našem asortimanu!

Nastavite pregledavati bez prihvaćanja >
O kolačićima i drugim elementima za praćenje
Gumelider.com.hr (AD TYRES) i njegovi partneri (Google, Hotjar, Microsoft) upotrebljavaju zapisnike o povezivanju (kolačiće) i druge elemente za praćenje (mrežna pohrana) kako bi zajamčili pravilno funkcioniranje mrežnog mjesta, olakšali vaše pregledavanje mrežnog mjesta, provodili statistička mjerenja i prilagođavali reklamne kampanje. Kolačići i drugi elementi za praćenje pohranjeni na vašem uređaju vjerojatno sadržavaju osobne podatke. Također, ne postavljamo nikakve kolačiće ili druge elemente za praćenje bez vašeg besplatnog i informiranog pristanka, osim onih koji su bitni za rad mrežnog mjesta. Zadržavamo vaš odabir tijekom šest mjeseci. Svoj pristanak možete povući u bilo kojem trenutku posjetom stranice posvećene kolačićima i drugim elementima za praćenje. Možete odabrati pregledavanje bez prihvaćanja pohranjivanja kolačića ili drugih elemenata za praćenje. Odbijanjem se ne onemogućava pristupanje uslugama AD TYRES. Za više informacija pogledajte stranicu posvećenu kolačićima i drugim elementima za praćenje.
Prilagodi kolačiće
LiveChat
Desila se greška, molimo pokušajte ponovno ili nas kontaktirajte ukoliko ona potraje.