Kliknite ovdje za pretragu
Gume Comforser automobil

Guma Comforser

Poduzeće je Comar Tyre & Wheel Inc sa sjedištem u kanadskom gradu Vancouveru jedan od najvećih proizvođača guma. Specijaliziran je za proizvodnju visokokvalitetnih guma po konkurentnim cijenama na kanadskom tržištu. Poduzeće je Comar Tyre & Wheel ekskluzivni zastupnik trgovačkih marki Comforser i Ginell diljem Kanade čime je omogućen navedenim markama ulazak na cijelo kanadsko tržište.

Poduzeće Comforser Tire ima godišnji proizvodni kapacitet od 6 milijuna vlakova guma za putnička vozila i 3 milijuna vlakova guma za kamione. Proizvodi poduzeća Comforser imaju certifikate normi ISO, ST 16949, CCC ( Compulsory Products Certification), europski certifikat ECE, certifikat SAD DOT i certifikat GCC/GSO država zaljeva. Gume za osobna vozila prodaju se u Europi, Sjevernoj Americi, jugoistočnoj Aziji, Srednjoj i Južnoj Americi, Bliskom istoku, Africi, itd.

Osim toga, poduzeće u svojim proizvodnim pogonima proizvodi neke od trgovačkih marki OEM kao što su „ ARTUM”, „RBP”, „XF”, „V-NETIK”, „BORISTAR” i još neke.

Najprodavaniji profili

Gume za vozila/ putnička vozila

Zima

Gume 4x4 / SUV

Ljeto
Zima
4 godišnja doba

Gume uslužna vozila/ kombi

Zima