Pretraga po dimenzijama
Gume Continental automobil

Guma Continental

Continental je jedan od najvećih njemačkih proizvođača guma za kompaktna vozila srednjeg reda kao i za vrhunska vozila. Zauzima četvrto mjesto na svjetskom tržištu. Zauzima počasno mjesto u razvoju guma koje kombiniraju sigurnost, inovacije i dugovječnost.

Danas više od trećine vozila posjeduje gume Continental. Sa više od 140 godina iskustva i istraživanja, Continental je sebi iskovao čvrst ugled u čitavom svijetu.

Proizvođač je uveo brojne inovacije kojima su dubinski unaprijedili sektor guma. Kako bi sačuvao vodeće mjesto na tržištu, Continental u velikoj mjeri investira u istraživanja i razvoj vrhunskih proizvoda.

Najprodavaniji profili

Gume za vozila/ putnička vozila

Gume 4x4 / SUV

4 godišnja doba

Gume uslužna vozila/ kombi

Tehnologije marke Continental

ContiSilent ™

ContiSilent ™
Continental je razvio ContiSilent™ tehnologiju za smanjenje buke koju proizvode gume. Unutarnja buka je znatno smanjena bez obzira na površinu ceste, djelovanjem poliuretanske pjene koja djeluje kao apsorber, prisutne unutar trake za trčanje putem ljepila. Imajte na umu da temperature nemaju utjecaja na strukturu ove pjene.

ContiSeal

ContiSeal
Continental je razvio ContiSeal™ tehnologiju koja djeluje privremenim zatvaranjem ako se traka za trčanje probuši. Svaka bušenje uzrokovana vanjskim entitetom poput čavla više ne zahtijeva zaustavljanje vozila ili trenutnu zamjenu gume. Imajte na umu da zatvaranje ostaje učinkovito čak i u slučaju izbacivanja stranog tijela.
Kako to funkcionira? Guma koja koristi ContiSeal™ tehnologiju ima traku za trčanje premazanu zatvarajućom tvari guste i ljepljive teksture učinkovite na 80% probijanja. Kompatibilne s bilo kojom felgom, guma koja koristi ovu inovativnu tehnologiju označena je na boku simbolom ContiSeal™.

ContiSupportRing (CSR)

ContiSupportRing (CSR)
Zahvaljujući CSR-u ili ContiSupportRing-u, vozilo sada može nastaviti put ako dođe do probijanja gume.
Princip je osnovan: klasična guma i felga uključuju lagani nehrđajući čelični prsten na fleksibilnom nosaču.
ContiSupportRing je potpuno osmišljen za klasične felge i gume s širokim bočnim stranama i profilima.

Force Vectoring

Force Vectoring
Nova guma Sport Contact 6 uključuje tehnologiju Force Vectoring definiranu novim dizajnom gaznog sloja koji donosi značajno poboljšanu stabilnost pneumatika, kao i povećano odvodnjenje viška vode proširenjem utora i brazdi, što znatno smanjuje rizik od akvaplaninga.

RainGrip

RainGrip
Mješavina Wet Grip uključuje još više silicija kako bi se postigla maksimalna prianjanje na mokroj cesti, kao i povećana kilometraža.

Ručno izrađeno u Njemačkoj

Ručno izrađeno u Njemačkoj
Većina naših radijalnih guma nastala je u Korbachu na obali jezera Eder u Njemačkoj, i to već odavno, i plod je strastvenog rada stručnjaka s brojnim vještinama. Ne zaboravite to!

Multigrip

Multigrip
MultiGrip nudi pneumatiku progresivno prianjanje s jedinstvenom mješavinom ostvarenom tijekom faze proizvodnje kontroliranom operacijom pečenja pneumatika.

MileagePlus

MileagePlus
Tehnologija MileagePlus uključuje spoj koji iznimno povećava kilometražu, istovremeno održavajući izvanrednu upravljivost.

EasyHandling

EasyHandling
Tehnologija EasyHandling održava lijepu upravljivost gume čak i ako motocikl podnosi vrlo visoke žiroskopske sile kao što je to slučaj kod strmih zavoja. U svim situacijama koje se susreću, preciznost vožnje i osjećaj za cestu su stvarno maksimizirani.

TractionSkin

TractionSkin
Inovativna površina gume TractionSkin ističe se profilom gazeće površine čija mikrogrubost poboljšava prianjanje na cestu. Utjecajem inovativnog premaza kalupa, gotovo je ukinuto potrebno razrađivanje, čime se eliminira potreba za upotrebom sredstava za odvajanje.

GripLimitFeedback

GripLimitFeedback
Komunikacija između vozača i gume još je povećana inovativnom tehnologijom GripLimitFeedback koja omogućuje raniji povrat informacija u situaciji maksimalnog nagiba kako bi se osigurale bolje razine kontrole i sigurnosti.

ZeroDegree

ZeroDegree
Savršena stabilnost pri visokim brzinama osigurana je čeličnim pojasom od nula stupnjeva.

Inteligentni senzori za gume Continental

Inteligentni senzori za gume Continental
Senzori za gume Continental su srž dva digitalna sustava za nadzor guma Continental, ContiPressureCheck™ i ContiConnect™. Inteligentni senzori neprestano mjere temperaturu i tlak zraka unutar gume, te pružaju podatke koji se mogu prikazati na vašoj instrument ploči, bilo unutar vozačke kabine ili na web portalu koji omogućuje nadzor cijele flote. Gume Conti CrossTrac su izvrsne kvalitete. Vaša tvrtka ima cjelovito rješenje, jer se savršeno prilagođavaju digitalnim sustavima za nadzor guma Continental.
LiveChat
Whatsapp Messenger