Kliknite ovdje za pretragu
Gume Double Coin automobil

Guma Double Coin

U Kini, kovanica (novčić, na engleskom) jest simbol dobre sreće. Kada su 1934. godine proizveli prvu dijagonalnu gumu, poduzeće je Double Coin željelo ponuditi kupcima kvalitetne proizvode koje bi rado upotrebljavali.
Naziv „Double Coin” (dvostrani novčić) predstavlja želju i obećanje za postizanje uspjeha svakom od kupaca. Budući da su prve gume TBR prodane u SAD-u 1992. godine, cilj je poduzeća ponuditi više dodane vrijednosti kupcima nego što mogu zamisliti. To znači ponuditi im više od samog cijelog asortimana visokokvalitetnih guma TBR i OTR po konkurentnim cijenama. Riječ je o pružanju najviše razine usluge i podrške kako bi kupac dobio najbolje iskustvo.
. Od svojeg osnutka poduzeće je Double Coin postalo predvodnik kineskih proizvođača guma koji nema konkurencije. Od proizvodnje prve radijalne kamionske gume u Kini do proizvodnje prve provjerene gume SmartWay® EPA poduzeće Double Coin otvorilo je vrata drugim kineskim proizvođačima za korištenje naprednih tehnologija radi proizvodnje kvalitetnijih guma. Godine 1989. poduzeće Double Coin udružio se s poduzećem Firestone Tire za stvaranje tehnologije profila guma bez zračnica kojom se poboljšavaju izdržljivost i radne značajke.
Godine 2001. i 2011. poduzeće je Double Coin stupilo u zajedničke pothvate s poduzećem Michelin. Poduzeće je Double Coin također sudjelovalo u tehnološkim projektima s drugim velikim poduzećima, uključujući poduzeće Beakart za proizvodnju žičane užadi, poduzeće Chevron glede čađe i sintetičke gume te grupaciju Huayi Group za petrokemikalije. Navedena su tehnološka ulaganja integrirana u proizvodnju visokokvalitetnih guma TBR i OTR.

Najprodavaniji profili

Gume za vozila/ putnička vozila

Zima
4 godišnja doba

Gume 4x4 / SUV

Gume uslužna vozila/ kombi

Ljeto
4 godišnja doba