Pretraga po dimenzijama
Gume Hankook automobil

Guma Hankook

Osnovan 1941. godine, Hankook je jedan od najvažnijih proizvođača guma koji su danas prisutni u svijetu. Hankook nudi široki spektar guma za osobna vozila, uslužna vozila, SUV vozila, autobuse, kamione u 185 zemalja. Hankook je sedmi proizvođač u svijetu kada se radi o prometu. Korejska tvrtka je uložila mnogo u istraživanje i razvoj, kako bi ponudila gume superiorne kvalitete.
Broji više od 14 000 zaposlenih, podijeljenih na 4 centralna regionalna sjedišta, više od 20 podružnica u inozemstvu i 5 centara R&D u cijelom svijetu te generira 70% svojih prihoda sa inozemnim tržištima.

Najprodavaniji profili

Gume za vozila/ putnička vozila

Gume 4x4 / SUV

Gume uslužna vozila/ kombi

4 godišnja doba

Tehnologije marke Hankook

Industrija na vrhu tehnologije

Industrija na vrhu tehnologije
Hankook ulaže puno u istraživanje i razvoj kako bi ponudio sve učinkovitije gume. S ciljem zaštite svojih znanja, marka je registrirala više od 1 000 patenata u Južnoj Koreji i više od 140 širom svijeta.

Svjetski uspjeh

Svjetski uspjeh
Hankook gume su univerzalne i prodaju se milijunima širom svijeta. Ono što ih izdvaja kod kupaca je njihov omjer kvalitete/cijene i performanse.

Izvorna oprema kod brojnih proizvođača

Izvorna oprema kod brojnih proizvođača
Hankook gume su originalno instalirane na modele mnogih proizvođača koji na taj način pokazuju svoje povjerenje i priznanje prema marki.
LiveChat
Whatsapp Messenger