Pretraga po dimenzijama
Gume Michelin automobil

Guma Michelin

Michelin je jedan od glavnih sudionika na međunarodnom tržištu guma. Poznat u cijelom svijetu po svojoj kvaliteti i izvrsnim performansama svojih proizvoda, Michelin je zasjao na brojnim utrkama Formule 1 ili drugim automobilskim prvenstvima visoke razine. Michelin je uostalom proizvođač koji je primio više nagrada diljem svijeta. Pored toga, njihova financijska moć je iznimno velika, što im omogućava da razviju gume sa inovativnim tehnologijama i karakteristikama.
Proizvođač koji je započeo svoje aktivnosti u gradu Clermont-Ferrand, proizveo je više od 3500 modela guma namijenjenih prestižnim vozilima. Michelin okuplja i najbolja vozila brojnih proizvođača automobila kao što su Audi, BMW, Mercedes, Ferrari, Lamborghini... Danas zapošljavaju više od 112 000 osoba te broje 69 proizvodnih mjesta u 18 zemalja.

Najprodavaniji profili

Gume za vozila/ putnička vozila

Gume 4x4 / SUV

Gume uslužna vozila/ kombi

Tehnologije marke Michelin

Premium Touch završetak

Premium Touch završetak
Dojam baršuna na vidljivoj strani gume uljepšava vaše vozilo.

Track Connect

Track Connect
Michelin Track Connect tehnologija šalje na vaš smartphone stanje guma vozila za redovitije praćenje.

Acorus

Acorus
Michelin Acorus je tehnološka inovacija dizajnirana za optimizaciju apsorpcije velikih udaraca bez oštećenja automobila, felgi ili pneumatika.

Akustički

Akustički
Michelin Acoustic značajno smanjuje emisije buke, čime se znatno poboljšava udobnost vožnje u kabini.

ZP Gume

ZP Gume
Gume ZP dizajnirane su za opremanje vozila marke BMW, Mercedes, Cadillac i Dodge, te omogućuju sigurnu vožnju u slučaju probušene gume, do 80 km ako se brzina održava na maksimalno 80km/h. Probijena ZP guma može se popraviti samo jednom i isključivo od strane profesionalca.

Izvorna montaža

Izvorna montaža
Michelin gume su originalno montirane na vozilima najvećih automobilskih marki, simbol vrijednosti, kredita i zasluga.

Selfseal

Selfseal
Michelin Selfseal tehnologija daje pneumatiku sposobnost samo-zaptivanja, odmah začepljuje rupu nastalu susretom s oštrim predmetom.
LiveChat
Whatsapp Messenger