Pretraga po dimenzijama
Gume Uniroyal automobil

Guma Uniroyal

Uniroyal je podružnica tvrtke Continental. Ona se specijalizirala u segmentu guma za kišu.. Od 1969. godine Uniroyal osmišlja gume koje se voze po kiši kao i po suhom vremenu. Tvrtka je osnovana 1982. te se spojila sa Continental AG tijekom osamdesetih godina. Marka se ističe dobrim odnosom kvalitete i cijene te činjenica da čini dio njemačke skupine Continental, ovu tvrtku čini još popularnijom.

Najprodavaniji profili

Gume za vozila/ putnička vozila

Gume 4x4 / SUV

Gume uslužna vozila/ kombi

Tehnologije marke Uniroyal

Tehnologija Shark Skin (SST)

Tehnologija Shark Skin (SST)
Za maksimalnu sigurnost u situacijama akvaplaninga, pouzdajte se u Shark Skin tehnologiju. Inspirirani izvanrednom teksturom kože morskih pasa, reproducirali smo majčinsku prirodu u našim pneumaticima RainSport 3 i RainExpert 3.
Kao što ste mogli primijetiti, morski psi izgledaju kao da imaju glatku i klizavu kožu, ali je ona zapravo prekrivena minijaturnim ljuskama sličnim isprepletenim minijaturnim zubima. Ne služe samo za zaštitu životinje, već se također koriste za podizanje kako bi pomogle tijelu da se efikasnije, brže i s manje otpora propeli kroz vodu.
Imitirajući prirodu, opremili smo naše pneumatike RainSport 3 i RainExpert 3 ovom Shark Skin (SST) tehnologijom inspiriranom ovim isprepletenim ljuskama. Bionika nam je omogućila da opremimo naše uzorke rezbarije reprodukcijom efekta kože morskog psa koji pomaže brzo isušivanje vode ispod pneumatika.

Samopodržavajući Runflat (SSR)

Samopodržavajući Runflat (SSR)
Guma Runflat, nazvana SSR guma kod Uniroyal (self-supporting-runflat) opremljena je ojačanim bokom koji sprječava stiskanje boka između felge i ceste u slučaju probijanja, a time i ispuštanje zraka. Zbog toga čak i u slučaju kvara, možete prijeći do 80 kilometara brzinom do 80 km/h kako biste imali vremena doći do najbliže garaže.
LiveChat
Whatsapp Messenger