Kliknite ovdje za pretragu
Gume Windforce automobil

Guma Windforce

Poduzeće se Windforce nalazi u prekrasnom obalnom gradu Quigdao. Poduzeće jeWindforce imalo dobar početak i brz razvoj prodaje te je stalno ostvarivalo rast od 2013. godine pri čemu je 2016. godine po prvi puta premašilo pomet od 100 milijuna dolara. Poduzeće Windforce nudi cjeloviti asortiman guma: PCR, UHP, SUV, H/T, A/T, M/T, gospodarske gume, A/S, ZIMSKE GUME ili TBR. Zahvaljujući profesionalnom prodajnom timu kod različitih predstanika gume su Windforce sada dostupne u velikom broju renomiranih servisnih trgovina i trgovina za tuniranje u više od 100 država diljem svijeta.

U stalnoj potrazi za sve boljom kvalitetom poduzeće Windforce stalno ulaže u istraživanje i razvijanje novih proizvodnih linija. Poduzeće je Windforce također posvećeno pružanju kvalitetnih guma i usluga te boljem odgovaranju na promjenu tržišne potražnje.

Tijekom vremena ostvarili su poboljšanje i daljnji razvoj aktivnosti. Gume su Windforce uz vas kako bi vam pomogle da krenete naprijed i stvorite bolju budućnost.

Najprodavaniji profili

Gume za vozila/ putnička vozila

4 godišnja doba

Gume 4x4 / SUV

Gume uslužna vozila/ kombi

Ljeto