Pretraga po dimenzijama
Gume za motocikle Shinko

Guma za motocikl Shinko

Grupacija Shinko Group, osnovana 1946. godine u japanskom gradu Osaka, započela je svoje poslovanje kao proizvođač guma i zračnica za bicikle. Danas je grupacija proizvođač gumenih proizvoda u punom razvoju.

Godine 1998. grupacija Shinko kupila je tehnologiju i kalupe za proizvodnju motociklističkih guma u vlasništvu poduzeća Yokohama Rubber Co. i započela proizvoditi ove proizvode pod trgovačkom markom Shinko Tire. Zahvaljujući proizvodnji u Južnoj Koreji i dizajnu iz Japana poduzeće je uspjelo skladno kombinirati japanske principe dizajna i inženjeringa s južnokorejskim normama proizvodnje i kontrole kvalitete. Danas grupacija Shinko Tire proizvodi oko 200 000 motociklističkih guma mjesečno.

U Sjedinjenim Američkim Državama gume Shinko uvozi poduzeće Western Power Sports, Inc. (WPS), sa sjedištem u gradu Boise, glavnom gradu države Idaho. Poduzeće drži čvrstu poziciju na tržištu motosporta i ima skladišta u gradovima Boise (država) Idaho, Fresno (Kalifornija), Ashley, (Indijana), Elizabethtown (Pennsylvania), Midlothian (Texas) i Memphis (Tennessee). Poduzeće Shinko Tires USA, u suradnji s poduzećem WPS, ponosno predstavlja svoje gume Cruiser, Scooter, Off Road i Dual Sport koje su dio sportskog asortimana poduzeća Shinko.

Kontinuiranim testiranjem u SAD-u i razvojem u odjelu za istraživanje i razvoj u poduzeću Shinko Tire omogućava se proizvodnja guma kojima se udovoljava potrebama današnjih vozača. Gumama se Shinko i WPS samo treba ispuniti jedan cilj: sva vaša očekivanja.

Najprodavaniji profili

Cestovni / Športski

Ljeto

Skuter

Prilagođeno

LiveChat
Whatsapp Messenger