Kliknite ovdje za pretragu
Gume Antares automobil

Guma Antares

Naziv „Antares” potječe od imena velike crvene zvijezde (zviježđe Škorpiona) u galaksiji. Gume Antares sinonim su izvrsne otpornosti na habanje, savršene prilagodljivosti na površinu i značajki sličnih škorpionu.

Gume Antares predstavljaju spoj energičnosti i izdržljivosti.

Antares utjelovljuje filozofiju trgovačke marke koja se hrabro i neustrašivo grabi naprijed. Zahvaljujući dugogodišnjem istraživanju i tehnološkom razvoju gume Antares imaju najviši stupanj prilagodljivosti kao i učinkovitosti u pogledu svakodnevne i pouzdane uporabe. Gumama se Antares, kao novom igraču u industriji guma, najavljuje budućnost koja se zasniva na njihovoj vrlo istaknutoj trajnosti. Gume Antares imaju: kvalitetu izvorne trgovačke marke, kvalitetnu tehnologiju i inovativni dizajn svojih profila.

U poduzeću Antares učinkovit centar za istraživanje i razvoj vodi profesionalni tim koji želi stvoriti novi model guma u svijetu primjenom inovativne tehnologije, ali i neprestano povećavati kapacitete za tehnološke inovacije te poboljšati proizvode u pogledu smanjenju trošenja, sigurnosti i udobnosti kako bi se zadobilo povjerenje vlasnika vozila diljem svijeta... Asortiman guma Antares već obuhvaća gume za vozila od srednje do visoke klase, gume za sve podloge, visokoučinkovite gume, gume za snijeg kao i gume otporne na bušenje.

Najprodavaniji profili

Gume za vozila/ putnička vozila

4 godišnja doba

Gume 4x4 / SUV

Gume uslužna vozila/ kombi