Guma Dunlop

MarkaDunlop započela je sa svojim aktivnostima u području proizvodnje guma, godine 1888. Tvrtka je osmislila brojne vrhunske proizvode koji su se komercijalizirali svuda u svijetu. Danas je njihova reputacija neupitna.

Poznata i hvaljena zbog svog umijeća sa kojim se već dugo nitko ne može mjeriti, tvrtka posjeduje tri odjela za razvoj i istraživanje koji su isključivo posvećeni poboljšanju i inovacijama guma Dunlop.

Gume Dunlop automobil

Najprodavaniji profili

Svi profili Dunlop

Pregledajte naš široki asortiman modela Dunlop i pronađite onaj koji savršeno odgovara vašim potrebama. Iskoristite najbolje cijene na cijelom našem asortimanu!

Uslužna vozila / kombi

Tehnologije marke Dunlop

MAKSIMALNA ZAŠTITA FELGE (MFS)
MAKSIMALNA ZAŠTITA FELGE (MFS)

Zaštita felge osigurana je Dunlop MFS sustavom (Maximum Flange Shield) i njegovim profilom od gume koji prelazi preko opsega pneumatika, stvarajući tampon zonu.

DUAL SILICA
DUAL SILICA

Za bolje ubrzanje i smanjeno trošenje, vjerujte ovom Dual Silica mješavinom dvije vrste silike.

MULTI-LAMELE
MULTI-LAMELE

Pripremite se za suočavanje s najtežim zimskim vremenskim uvjetima zahvaljujući gumi s višestrukim lamelama. Izvrsno se snalazi u različitim i ekstremnim uvjetima, različite vrste lamela odgovaraju svim vrstama zimskog vremena.

SPECIFIČNI SUSTAV PODRŠKE PETE
SPECIFIČNI SUSTAV PODRŠKE PETE

Uživajte u preciznijem iskustvu vožnje i maksimalnoj kontroli zahvaljujući sustavu potpore pete. Pojačana veza između gume i felge pružit će vam neusporediv osjećaj ceste.

JLB (GUMA BEZ SPOJA)
JLB (GUMA BEZ SPOJA)

Svojom hibridnom tehnologijom premaza, najlonska traka bez spoja s 0° slojem omogućuje smanjenje cirkumferencijalne deformacije pri visokim brzinama.

BUKA ŠTIT
BUKA ŠTIT

Za ugodniju vožnju koja ne gubi ništa od svoje učinkovitosti, vjerujte tehnologiji koja smanjuje razinu unutarnje buke za 50 %. Tajna? Sloj visokootpornog poliuretana na unutarnjoj površini gume.

SILICA-PLUS
SILICA-PLUS

Crpeći inspiraciju iz motorsporta, mješavina gume Silica-Plus za traku za trčanje jamči bolje prianjanje na cestu.

Nastavite pregledavati bez prihvaćanja >
O kolačićima i drugim elementima za praćenje
Gumelider.com.hr (AD TYRES) i njegovi partneri (Google, Hotjar, Microsoft) upotrebljavaju zapisnike o povezivanju (kolačiće) i druge elemente za praćenje (mrežna pohrana) kako bi zajamčili pravilno funkcioniranje mrežnog mjesta, olakšali vaše pregledavanje mrežnog mjesta, provodili statistička mjerenja i prilagođavali reklamne kampanje. Kolačići i drugi elementi za praćenje pohranjeni na vašem uređaju vjerojatno sadržavaju osobne podatke. Također, ne postavljamo nikakve kolačiće ili druge elemente za praćenje bez vašeg besplatnog i informiranog pristanka, osim onih koji su bitni za rad mrežnog mjesta. Zadržavamo vaš odabir tijekom šest mjeseci. Svoj pristanak možete povući u bilo kojem trenutku posjetom stranice posvećene kolačićima i drugim elementima za praćenje. Možete odabrati pregledavanje bez prihvaćanja pohranjivanja kolačića ili drugih elemenata za praćenje. Odbijanjem se ne onemogućava pristupanje uslugama AD TYRES. Za više informacija pogledajte stranicu posvećenu kolačićima i drugim elementima za praćenje.
Prilagodi kolačiće
LiveChat
Desila se greška, molimo pokušajte ponovno ili nas kontaktirajte ukoliko ona potraje.