Lanac za snijeg Pewag

Već čitavo jedno stoljeće, austrijski proizvođač lanaca Pewag poznat je po svome umijeću i sposobnostima u domenu proizvodnje svih vrsta lanaca. Uspjeh leži u proizvodnji kvalitetnih proizvoda i njihovim tehničkim inovacijama. Pewag nudi lance za svaku vrstu uporabe i jamči sigurnost i udobnost vozačima koji su prihvatili marku Pewag.

Lanci za snijeg se u isto vrijeme mogu rabiti za teške zimske uvjete, ali i za vožnju po pijesku i kamenim oblucima. Dizajnirani su da odole ekstremnim uvjetima.

Pewag
Nastavite pregledavati bez prihvaćanja >
O kolačićima i drugim elementima za praćenje
Gumelider.com.hr (AD TYRES) i njegovi partneri (Google, Hotjar, Microsoft) upotrebljavaju zapisnike o povezivanju (kolačiće) i druge elemente za praćenje (mrežna pohrana) kako bi zajamčili pravilno funkcioniranje mrežnog mjesta, olakšali vaše pregledavanje mrežnog mjesta, provodili statistička mjerenja i prilagođavali reklamne kampanje. Kolačići i drugi elementi za praćenje pohranjeni na vašem uređaju vjerojatno sadržavaju osobne podatke. Također, ne postavljamo nikakve kolačiće ili druge elemente za praćenje bez vašeg besplatnog i informiranog pristanka, osim onih koji su bitni za rad mrežnog mjesta. Zadržavamo vaš odabir tijekom šest mjeseci. Svoj pristanak možete povući u bilo kojem trenutku posjetom stranice posvećene kolačićima i drugim elementima za praćenje. Možete odabrati pregledavanje bez prihvaćanja pohranjivanja kolačića ili drugih elemenata za praćenje. Odbijanjem se ne onemogućava pristupanje uslugama AD TYRES. Za više informacija pogledajte stranicu posvećenu kolačićima i drugim elementima za praćenje.
Prilagodi kolačiće
LiveChat
Desila se greška, molimo pokušajte ponovno ili nas kontaktirajte ukoliko ona potraje.