195/60 R16 93V XL, 3PMSF - Izmijeniti

Maxxis Premitra All Season AP3 195/60 R16 93V XL, 3PMSF

Kategorija : Osobni automobili 4 godišnja doba
C B B 70 dB
4.0 /5 (123 mišljenja)
Maxxis Premitra All Season AP3 195/60 R16 93V XL, 3PMSF
Maxxis 195/60 R16 93V XL
70
Maxxis Premitra All Season AP3 195/60 R16 93V XL, 3PMSF
C B B 70 dB
Na stanju

Besplatna dostava već za 72 sata

Jedinična cijena 90,69

Značajke

Marka Maxxis
Model Premitra All Season AP3
Dimenzije 195/60 R16 93V
Promijeni ovu dimenziju
Posebnost XL, 3PMSF
Europski rejting
C B B 70 dB
Kategorija
Osobni automobili 4 godišnja doba
Mišljenja
4.0 /5 (123 mišljenja)

Opis

Novi Premitra All Season AP3 od Maxxisa nastavlja dosljedno s proizvodima koji su dobro uspostavljeni na tržištu u segmentu cjelogodišnjih guma. Gotovo 15 godina istraživanja u ovom području i iskustva koja su iz toga proizašla čine ovu gumu proizvodom koji je dosegao svoju tehničku zrelost. Inovativni dizajn gazne površine vrlo modernog stila samo je jedna od novosti ove gume. Nova smjesa gume s vrlo visokim udjelom silike u gaznoj površini pruža iznimnu otpornost na kotrljanje i besprijekorna svojstva kočenja i upravljanja na mokroj cesti. Ova guma također predstavlja značajan napredak u pogledu vanjske i unutarnje buke kotrljanja, za ugodniju i ekološki prihvatljiviju vožnju. U usporedbi s prethodnom generacijom, ova guma pruža znatno tiši rad. Premitra All Season stoga predstavlja dobar izbor za ugodnu vožnju tijekom cijele godine.

mišljenja
Montaža

123 klijentskih komentara

4.0 na 5 zvjezdica

Potrošnja 4.0 /5
Vlažno tlo 4.0 /5
Suho tlo 4.0 /5
Udobnost 3.5 /5
Kvaliteta/cijena 4.0 /5
Stabilnost 4.0 /5
Zvuk 3.5 /5
Dugovječnost 3.5 /5

Mišljenja korisnika

Obavještavamo vas da su obavijesti ostavljene na web-mjestu podložne kontrolnom postupku. Obavijesti su klasirane jedino kronološkim redoslijedom.


- Cesta - Normalna

Odličan omjer cijene i kvalitete!


- Cesta - Športska - 5000 km

nagyon jó gumik, amelyek már más járműveken voltak, nagyon jó tapadás nedves úton, kicsit zajos, elfogadható élettartam, nagyon jó ár-érték arány ajánlom.


- Cesta - Normalna

Nakon mjesec dana uporabe, nema ničega za prigovoriti ovim gumama, dobro prianjanje na mokrom (snijeg ne znam), ali malo veća potrošnja. Pogledat ću koliko će trajati, što će odrediti hoću li ih opet kupiti ili ne.


- Autocesta - Normalna

Dobre gume, odmah testirane na 1200 km. Manje buke od mojih prethodnih guma. Dostava je trajala duže nego što je naznačeno. Životni vijek još uvijek nepoznat, ali morate nešto popuniti


- Cesta - Normalna

Sveukupno dobar prijam, dobar performans na kiši, vidjeti na snijegu.


- Cesta - Normalna - 50000 km

Vrlo dobri pneumatici, otporni, dobro prianjanje na cesti bez obzira na vrstu ceste, ali imaju tendenciju postati mekani na ljetnoj vrućini, što utječe na prianjanje na cesti.


- Cesta - Normalna - 100 km

Pozdrav, sada imam sva četiri kotača montirana s ovim Maxxis Premitra gume za sve sezone. Prijatno sam iznenađen kako na suhim tako i na mokrim cestama. Kod mene već 2 mjeseca pada kiša. Ponašanje je vrlo dobro, kao i kočenje. Buka je praktički nepostojeća. Ništa za prigovoriti, preporučujem ih.


- Cesta - Normalna - 500 km

Ranije sam imao Maxxis gume. I ove su kao što sam očekivao. Nema ništa loše u vezi ovih guma. Međutim, bilo je nekih problema s dostavom. Dostava je započela brzo, ali je zatim ostala 13 dana bez vidljivog napretka u GLS skladištu. Već sam poslovao s Bandenleaderom i dostava je prošla bez problema. Smatram ovo neplaniranim incidentom.


- Cesta - Športska

Odličan omjer cijene i kvalitete Također dobar na Ibizi unatoč dugim dnevnim putovanjima od 200 km dugotrajnost Dobar potrošnja Bolje u snijegu nego Hankook i cept zimske gume Moje sljedeće vozilo će ih također dobiti. Gume Goodyear imaju samo malo manju potrošnju. Rezervacija se može poboljšati, moj odabrani trgovac imao je drugačiju cijenu i nije znao ništa o tome, ali ipak je brzo uspjelo.


- Terenska vozila - Normalna

Potpuno zadovoljan


Pregledajte više mišljenja

Ocijenite ovu gumu

Da biste dali svoje mišljenje o Maxxis Premitra All Season AP3, morate se prijaviti.

LiveChat
Whatsapp Messenger