235/50 R19 99V 3PMSF - Izmijeniti

Nokian Seasonproof SUV 235/50 R19 99V 3PMSF

Kategorija : 4x4 za sva četiri godišnja doba
C B A 69 dB
4.0 /5 (26 mišljenja)
Nokian Seasonproof SUV 235/50 R19 99V 3PMSF
Nokian 235/50 R19 99V
69
Nokian Seasonproof SUV 235/50 R19 99V 3PMSF
C B A 69 dB
Na stanju

Besplatna dostava 48/ 72 sata

Jedinična cijena 186,49

Značajke

Marka Nokian
Model Seasonproof SUV
Dimenzije 235/50 R19 99V
Promijeni ovu dimenziju
Posebnost 3PMSF
Europski rejting
C B A 69 dB
Kategorija
4x4 za sva četiri godišnja doba
Mišljenja
4.0 /5 (26 mišljenja)

Opis

Savršeno rješenje za vozače koji ne žele redovito mijenjati svoje gume, Nokian Seasonproof SUV je optimalan svaki dan u godini i pruža vam veliku sigurnost.
Pouzdan tijekom snježnih i blatnjavih dana te pružajući besprijekorne performanse i vrlo opuštenu vožnju ljeti, ova cjelogodišnja guma pokazuje se izdržljivom.

Opis
mišljenja
Montaža

Stabilnost i upravljivost za svestranu upotrebu SUV-a

Stabilnost i upravljivost za svestranu upotrebu SUV-a
Područja ramena Nokian Seasonproof SUV posebno su prilagođena za upotrebu na sportskim terenskim vozilima (SUV).
Podrška blokova na gaznom sloju osigurava stabilnost, dok središnje područje s prilagođenim blokovima trake i lamelizacijom nudi optimalne performanse, bez obzira na vremenske uvjete.
Za vozače, to se očituje kao osjećaj stabilnosti na cesti, kao i precizno upravljanje na cestama mokrim od kiše ili zasneženim zimi.

Ljetna izvedba i sigurnost zimi

Ljetna izvedba i sigurnost zimi
Redizajnirani dizajn gaznog sloja gume optimizira performanse za ljetnu sezonu. Primjećuju se značajna poboljšanja u pogledu kočenja na mokroj i suhoj cesti, zahvaljujući posebno dizajniranim utorima koji smanjuju potrebnu udaljenost za zaustavljanje i povećavaju sigurnost u zavoju pružajući više trakcije i kontrole. Osim toga, elementi dizajnirani za snijeg, smješteni između sekcija gaznog sloja, osiguravaju bolje prianjanje na snijegu, kako pri kočenju tako i pri ubrzavanju, i pojačavaju sigurnost pri vožnji na svježem snijegu ili na različitim vrstama mekih površina.

Indikator trošenja gume

Indikator trošenja gume
Guma Nokian Seasonproof SUV opremljena je sustavom koji upozorava vozača na potrebu zamjene guma. Ovaj sustav, nazvan Indikator trošenja, pokazuje preostalu dubinu gume u milimetrima i brojevi se postupno blijede kako se guma troši. Za održavanje sigurnosti tijekom zimske sezone, preporučuje se da utori gume mjere između 4 i 5 milimetara. Dok god guma zadržava najmanje 4 milimetra utora, ikona pahulje ostaje vidljiva. Kada ova ikona više nije vidljiva, to znači da je vrijeme za zamjenu guma kako bi se očuvali sigurni uvjeti vožnje.

Concept Season Sense

Concept Season Sense
Inovacija Season Sense tvrtke Nokian uključuje tri tehnička napretka za optimizaciju performansi guma: specifičnu tehniku lamelizacije, smjerni uzorak za gazni sloj i naprednu formulaciju gume. Ove značajke omogućuju veću prilagodljivost i sigurnost na snijegu i mokrim površinama. Nokian je razvio multifunkcionalnu lamelizaciju i orijentirani dizajn gaznog sloja kako bi zadovoljio ove potrebe. Dizajn novih "sve sezone" kanala za odvodnju potiče uklanjanje vode i blata, dok dodatak silike u gumenu smjesu jamči veliku dugovječnost, optimalno prianjanje na mokrim površinama i smanjeni otpor kotrljanja.
LiveChat
Whatsapp Messenger