Guma BKT

BKT je indijski proizvođač poznat po proizvodnji guma "OFF HIGHWAY". Povijest proizvođača je započela 1995. godine. Velikom voljom i naporima, BKT se uspio naći na europskom i američkom tržištu.

Marka se specijalizirala u poljoprivrednom i industrijskom sektoru, prekooceanskom prijevozu, kamionima i quad vozilima. Više od 90% proizvodnje izvozi se u oko 120 zemalja diljem svijeta.

BKT najvećim dijelom investira u Indiji kako bi razvio svoje tvornice i centre za istraživanje te ponudio kvalitetne gume. ATV asortiman ove tvrtke jedan je od najraznolikijih te nudi gume visokih performansi za vrlo dobar odnos kvalitete i cijene.

Gume za quad vozila BKT

Najprodavaniji profili

Svi profili BKT

Pregledajte naš široki asortiman modela BKT i pronađite onaj koji savršeno odgovara vašim potrebama. Iskoristite najbolje cijene na cijelom našem asortimanu!

Uslužna vozila / Cross-country vozila

Cestovne odobrene

Rekreacija / Staza

Nastavite pregledavati bez prihvaćanja >
O kolačićima i drugim elementima za praćenje
Gumelider.com.hr (AD TYRES) i njegovi partneri (Google, Hotjar, Microsoft) upotrebljavaju zapisnike o povezivanju (kolačiće) i druge elemente za praćenje (mrežna pohrana) kako bi zajamčili pravilno funkcioniranje mrežnog mjesta, olakšali vaše pregledavanje mrežnog mjesta, provodili statistička mjerenja i prilagođavali reklamne kampanje. Kolačići i drugi elementi za praćenje pohranjeni na vašem uređaju vjerojatno sadržavaju osobne podatke. Također, ne postavljamo nikakve kolačiće ili druge elemente za praćenje bez vašeg besplatnog i informiranog pristanka, osim onih koji su bitni za rad mrežnog mjesta. Zadržavamo vaš odabir tijekom šest mjeseci. Svoj pristanak možete povući u bilo kojem trenutku posjetom stranice posvećene kolačićima i drugim elementima za praćenje. Možete odabrati pregledavanje bez prihvaćanja pohranjivanja kolačića ili drugih elemenata za praćenje. Odbijanjem se ne onemogućava pristupanje uslugama AD TYRES. Za više informacija pogledajte stranicu posvećenu kolačićima i drugim elementima za praćenje.
Prilagodi kolačiće
LiveChat
Desila se greška, molimo pokušajte ponovno ili nas kontaktirajte ukoliko ona potraje.