Pretraga po dimenzijama
Gume za quad vozila Cheng Shin

Gume za quad vozila Cheng Shin

Tajvansko poduzeće Cheng Shin specijalizirano je za proizvodnju guma od 1967. godine, a danas je 9. poduzeće za proizvodnju guma na svijetu. Njegovi se proizvodi distribuiraju u više od 160 zemalja, ponekad pod trgovačkim markama Maxxis ili CST. Poduzeće Cheng Shin ima sve međunarodne certifikate kako bi se jamčila sigurnost kupaca i ostvarila optimalna proizvodnja. Tražite li nove gume? Pronađite je kod proizvođača Cheng Shin.

Tijekom proteklih 15 godina poduzeće je Cheng Shin ostvarilo ogroman rast kako je javnost postajala svjesna izvrsnosti njegovih guma uslijed čega su se otvarale nove tvornice i razvijale nove tehnologije. Najbolje su gume za četverocikl proizvođača Cheng Shin koji je značajan igrač u svijetu guma.

Uslužna vozila / Cross-country vozila

Ljeto

Šport / Natjecanje

Rekreacija / Staza

Ljeto
Nastavite pregledavati bez prihvaćanja >
O kolačićima i drugim elementima za praćenje
AD TYRES (Gumelider.com.hr) i njegovi partneri (Google, Hotjar, Microsoft) upotrebljavaju zapisnike o povezivanju (kolačiće) i druge elemente za praćenje (mrežna pohrana) kako bi zajamčili pravilno funkcioniranje mrežnog mjesta, olakšali vaše pregledavanje mrežnog mjesta, provodili statistička mjerenja i prilagođavali reklamne kampanje. Kolačići i drugi elementi za praćenje pohranjeni na vašem uređaju vjerojatno sadržavaju osobne podatke. Također, ne postavljamo nikakve kolačiće ili druge elemente za praćenje bez vašeg besplatnog i informiranog pristanka, osim onih koji su bitni za rad mrežnog mjesta. Zadržavamo vaš odabir tijekom šest mjeseci. Svoj pristanak možete povući u bilo kojem trenutku posjetom stranice posvećene kolačićima i drugim elementima za praćenje. Možete odabrati pregledavanje bez prihvaćanja pohranjivanja kolačića ili drugih elemenata za praćenje. Odbijanjem se ne onemogućava pristupanje uslugama Gumelider.com.hr. Za više informacija pogledajte stranicu posvećenu kolačićima i drugim elementima za praćenje.
LiveChat
Whatsapp Messenger