Pretraga po dimenzijama

Pitbull Tires Growler XOR

Kategorija : Uslužna vozila / Cross-country vozila
Pitbull Tires Growler XOR ::dimension::
Već od 159,99

4 /5 (4 mišljenja)
Pogledajte dimenzije

Besplatna dostava Najbolja cijena Dostupno skladištenje

Growler XOR od Pitbull Tires su NAJizdržljivije i najsvestranije terenske gume na tržištu za blato, snijeg, pijesak, stijene i staze.

Robustan, agresivan, izdržljiv i dizajniran za rukovanje delikatnim situacijama, za upotrebu na vašem ATV-u, UTV-u i SideXside. Gumeni sastav je fleksibilan, ali vrlo izdržljiv... stoga ga možete uvijati i natjerati da grize prašinu bez gubitka zuba.

Dimenzije
mišljenja
Nastavite pregledavati bez prihvaćanja >
O kolačićima i drugim elementima za praćenje
AD TYRES (Gumelider.com.hr) i njegovi partneri (Google, Hotjar, Microsoft) upotrebljavaju zapisnike o povezivanju (kolačiće) i druge elemente za praćenje (mrežna pohrana) kako bi zajamčili pravilno funkcioniranje mrežnog mjesta, olakšali vaše pregledavanje mrežnog mjesta, provodili statistička mjerenja i prilagođavali reklamne kampanje. Kolačići i drugi elementi za praćenje pohranjeni na vašem uređaju vjerojatno sadržavaju osobne podatke. Također, ne postavljamo nikakve kolačiće ili druge elemente za praćenje bez vašeg besplatnog i informiranog pristanka, osim onih koji su bitni za rad mrežnog mjesta. Zadržavamo vaš odabir tijekom šest mjeseci. Svoj pristanak možete povući u bilo kojem trenutku posjetom stranice posvećene kolačićima i drugim elementima za praćenje. Možete odabrati pregledavanje bez prihvaćanja pohranjivanja kolačića ili drugih elemenata za praćenje. Odbijanjem se ne onemogućava pristupanje uslugama Gumelider.com.hr. Za više informacija pogledajte stranicu posvećenu kolačićima i drugim elementima za praćenje.
LiveChat
Whatsapp Messenger