Često postavljana pitanja

Da li su gume koje se prodaju na internetu iste kao i gume kod mog mehaničara?

Da, gume koje se prodaju na našoj stranici su nove i potpuno iste kao one koje prodaje vaš mehaničar. Štoviše, gumelider.com.hr je dobavljač mnogim garažama i distributerima u Hrvatskoj.


Gdje montirati gume koje su kupljene putem interneta?

Sa montažom nema problema, izravno na našoj stranici tijekom naručivanja možete odabrati da neka od naših garaža primi i montira gume. Možete ih i dobiti i Vi, te se tada obratiti nekoj od naših garaža da Vam montira gume.


Koliko treba vremena da se dostave gume?

Već izravno u našoj košarici mi navodimo rok za dostavu svake gume. Naša dostava je brza i pouzdana.


Što se dešava ako sam odsutan iz kuće u vrijeme kada trebate dostaviti robu?

Nema problema. Prijevoznik će vam ostaviti obavjest sa svim referencama kako biste mogli ponovno stupiti u kontakt sa njim i dogovoriti drugu dostavu. Ako ne odgovorite na obavijest, prijevoznik će ipak dostaviti gume po drugi put. Ako ste i dalje odsutni, gume će vam biti stavljene na raspolaganje tijekom perioda od 15 dana u vama najbližem skladištu.


Je li isplata osigurana?

Isplatu osigurava tvrtka HIPAY koja je stručnjak za pitanja isplate. S obzirom da je tvrtka HIPAY referenca za isplatu putem interneta, ne postoji nikakav rizik za plaćanje na našoj internet stranici. Naša stranica rabi 3D secure kako bi vam jamčila savršeno sigurnu transakciju.


Jesu li gume koje su prikazane na stranici dostupne na zalihama?

Da. Od trenutka kada vam ponudimo gume na stranici, to znači da ih tada imamo u zalihama i da vam brzo mogu biti dostavljene.


Postoji li način da pratim svoju narudžbu?

Da. U mogućnosti smo da vam prenesemo brojeve za praćenje za svaki vaš paket.


U slučaju dostave u neku od vaših garaža, hoću li biti pozvan da preuzmem gume?

Da. Nakon primitka vaših guma, garaža vas mora pozvati kako biste dogovorili sastanak. Također ćete biti obaviješteni o primitku putem broja za praćenje.